Followers

Monday, March 02, 2015

Suam-Suam Kuku Nampak


Salam dan hai semua,

Ya ampun dah sebulan tak update satu apa pun. Sepanjang menyepi ni pon banyak sangat story yang sepatut saya tulis di blog tak sempat nak buat. Sayangnya nak berhenti blogging begitu saja. Ingat tagline saya --> Setiap Detik Itu Kenangan.

Bila update story kat blog tak sama macam kita update status kat facebook and upload gambar kat instagram. Huhu blogging tetap di hati biar pun sejak-sejak dah kawen ni dah suam kuku updatenya. Sebelum kawen teruja nak sharing pasal wedding preparation kekdahnya. Huhu...

Ada bende yang saya nak story tapi kita tunggu next entry ye. Stay tune.
Eh ada orang baca ke blog suam-suam kuku ni. *Curious..





0 Kata-Kata Inspirasi:

Monday, March 02, 2015

Suam-Suam Kuku Nampak



Salam dan hai semua,

Ya ampun dah sebulan tak update satu apa pun. Sepanjang menyepi ni pon banyak sangat story yang sepatut saya tulis di blog tak sempat nak buat. Sayangnya nak berhenti blogging begitu saja. Ingat tagline saya --> Setiap Detik Itu Kenangan.

Bila update story kat blog tak sama macam kita update status kat facebook and upload gambar kat instagram. Huhu blogging tetap di hati biar pun sejak-sejak dah kawen ni dah suam kuku updatenya. Sebelum kawen teruja nak sharing pasal wedding preparation kekdahnya. Huhu...

Ada bende yang saya nak story tapi kita tunggu next entry ye. Stay tune.
Eh ada orang baca ke blog suam-suam kuku ni. *Curious..





0 comments on "Suam-Suam Kuku Nampak"

Disable Right Click