Followers

Friday, March 13, 2015

Keperluan Berpantang: EPHYRA Dalam Senarai


Assalamualaikum,



Dah tak lama dah nak bersalin. Kalau ikut pengalaman lahirkan Mia dulu, 2 minggu awal dari tarikh EDD dah keluar. Tak tahula sebab dia dengar cakap ibu ke apa. Yela sebab masa tu Dr Sukhilmi takda nak pergi oversea. Ibu hari-hari cakap kalau nak bersalin dengan Dr Sukhilmi, keluar la sebelum Dr pergi berangkat ke oversea. Huh memang keluar tepat pada waktunya...keluar sehari sebelum Dr pergi. Good girl... =)


Tapi kali ni tak berani nak cakap. Orang cakap, lain anak lain pengalamanya. Fuuh nervous tiba-tiba. Ya Allah permudahkan adik keluar dari perut ibu dalam keadaan selamat dan mudah. Amin.


Kali ni berpantang tak boleh main-main lagi sebab masa Mia dulu rasa macam pantang main-main. Sebab takda amalkan apa-apa suplemen atau jamu. Mia kuning sampai 2 bulan so tak berani nak makan sembarangan. Skang bila dah pregnant balik baru terasa segala urat sakit-sakit. Badan lemah. Letih lesu bagai. 


Nak cerita tentang keperluan pantang. Rasa nak share sikit antara apa wishlists untuk pantang nanti. Saya memang tak amalkan mana-mana set pantang. Rasa lebih suka yang loose punya sebab nanti beli set bukan semua yang akan saya guna.

Untuk luaran:
  • Losyen Sejuta Anugerah
  • Minyak Pilis Anugerah
  • Feminin Wash
  • Mandian Herba
  • Herbal Tangas
  • Tungku
  • Bengkung 
  • EPHYRA SKIN BAR

Untuk dalaman:
  • EPHYRA
  • Set Shaklee



Gituww siap cap locks lagi Ephyra tu kan. Rasa macam fenomena plak. Memang rasa dah jumpa produk yang bagus untuk luaran dan dalaman. Nak amalkan masa pregnant rasa macam dah terlambat. Nak masuk 8 bulan dah. Kenapa la tak tahu kewujudan Ephyra dari awal lagi. Haishhh...

Takpela kita try masa pantang. Tak sabar nak kembali berseri lepas berpantang. Yang penting kekal bertenaga dan cergas nak melayan dua orang anak nanti.


Kalau kita baca kebaikan produk memang banyak dan sesuai untuk diamalkan.

Sesiapa nak cuba produk Ephyra boleh PM saya laju-laju. Jangan risau kita bagi harga kasih sayang.





WHATSAPP
011-21588611





Kebaikan ephyra skin bar

=)





2 Kata-Kata Inspirasi:

Bazilah (^0^) said...

dah berapa bulan? Tahniahhhh hihi :)

Fardilla Fawzi said...

hiii thanks....dah masuk 32 minggu..
nebesnya.... ;)

Friday, March 13, 2015

Keperluan Berpantang: EPHYRA Dalam Senarai



Assalamualaikum,



Dah tak lama dah nak bersalin. Kalau ikut pengalaman lahirkan Mia dulu, 2 minggu awal dari tarikh EDD dah keluar. Tak tahula sebab dia dengar cakap ibu ke apa. Yela sebab masa tu Dr Sukhilmi takda nak pergi oversea. Ibu hari-hari cakap kalau nak bersalin dengan Dr Sukhilmi, keluar la sebelum Dr pergi berangkat ke oversea. Huh memang keluar tepat pada waktunya...keluar sehari sebelum Dr pergi. Good girl... =)


Tapi kali ni tak berani nak cakap. Orang cakap, lain anak lain pengalamanya. Fuuh nervous tiba-tiba. Ya Allah permudahkan adik keluar dari perut ibu dalam keadaan selamat dan mudah. Amin.


Kali ni berpantang tak boleh main-main lagi sebab masa Mia dulu rasa macam pantang main-main. Sebab takda amalkan apa-apa suplemen atau jamu. Mia kuning sampai 2 bulan so tak berani nak makan sembarangan. Skang bila dah pregnant balik baru terasa segala urat sakit-sakit. Badan lemah. Letih lesu bagai. 


Nak cerita tentang keperluan pantang. Rasa nak share sikit antara apa wishlists untuk pantang nanti. Saya memang tak amalkan mana-mana set pantang. Rasa lebih suka yang loose punya sebab nanti beli set bukan semua yang akan saya guna.

Untuk luaran:
  • Losyen Sejuta Anugerah
  • Minyak Pilis Anugerah
  • Feminin Wash
  • Mandian Herba
  • Herbal Tangas
  • Tungku
  • Bengkung 
  • EPHYRA SKIN BAR

Untuk dalaman:
  • EPHYRA
  • Set Shaklee



Gituww siap cap locks lagi Ephyra tu kan. Rasa macam fenomena plak. Memang rasa dah jumpa produk yang bagus untuk luaran dan dalaman. Nak amalkan masa pregnant rasa macam dah terlambat. Nak masuk 8 bulan dah. Kenapa la tak tahu kewujudan Ephyra dari awal lagi. Haishhh...

Takpela kita try masa pantang. Tak sabar nak kembali berseri lepas berpantang. Yang penting kekal bertenaga dan cergas nak melayan dua orang anak nanti.


Kalau kita baca kebaikan produk memang banyak dan sesuai untuk diamalkan.

Sesiapa nak cuba produk Ephyra boleh PM saya laju-laju. Jangan risau kita bagi harga kasih sayang.





WHATSAPP
011-21588611





Kebaikan ephyra skin bar

=)





2 comments on "Keperluan Berpantang: EPHYRA Dalam Senarai"

Bazilah (^0^) on March 17, 2015 at 4:08 PM said...

dah berapa bulan? Tahniahhhh hihi :)

Fardilla Fawzi on March 25, 2015 at 12:04 AM said...

hiii thanks....dah masuk 32 minggu..
nebesnya.... ;)

Disable Right Click