Followers

Wednesday, August 28, 2013

Cik Jagung Pancit



Harini masa nak pergi opis check tayar belakang, tengok dah kempis balik. Pagi semalam dah perasan tayar kempis tapi beranikan diri drive ke opis. Then petang tu tengok memang dah lembik. Tak suspek pon tayar bocor ke apa. So masa nak balik singgah Shell and pam balik tayar. Terus ada angin and pulang seperti biasa.

Pagi tadi check balik memang sah bocor. Nasib baik husband tak pergi kerja lagi. Mengadu dekat husband maka pagi ni husband hantar ke opis. Kesian jugak tapi nak buat macam mana.

Petang ni confirm saya kene stay lama di opis. Harap tak sampai pukul 7 pm la. So that's why saya suka drive sendiri ke opis sebab saya amat paham dengan condition kerja husband saya. Ke sana ke mari tak cukup masa...

Esok ada event raya after office hours. Kalau kereta masih tak ok maka tak dapatlah saya menghadirkan diri. Melainkan husband rela nak amik saya pukul 9 malam macam tu.....



First time Cik Jagung buat hal. 


P/s: Teringat kes AFQ pancit kat Fakulti. Nasib baik pak guard sudi bantu tukar tayar. Sebab masa tu dah pukul 10 malam lepas habis kelas part time. Classmate lelaki semua dah balik.





1 Kata-Kata Inspirasi:

Shizan Syafik said...

sy plg takut kalau keta pancit.. sebab rasa cam helpless.. huhu

Wednesday, August 28, 2013

Cik Jagung Pancit




Harini masa nak pergi opis check tayar belakang, tengok dah kempis balik. Pagi semalam dah perasan tayar kempis tapi beranikan diri drive ke opis. Then petang tu tengok memang dah lembik. Tak suspek pon tayar bocor ke apa. So masa nak balik singgah Shell and pam balik tayar. Terus ada angin and pulang seperti biasa.

Pagi tadi check balik memang sah bocor. Nasib baik husband tak pergi kerja lagi. Mengadu dekat husband maka pagi ni husband hantar ke opis. Kesian jugak tapi nak buat macam mana.

Petang ni confirm saya kene stay lama di opis. Harap tak sampai pukul 7 pm la. So that's why saya suka drive sendiri ke opis sebab saya amat paham dengan condition kerja husband saya. Ke sana ke mari tak cukup masa...

Esok ada event raya after office hours. Kalau kereta masih tak ok maka tak dapatlah saya menghadirkan diri. Melainkan husband rela nak amik saya pukul 9 malam macam tu.....



First time Cik Jagung buat hal. 


P/s: Teringat kes AFQ pancit kat Fakulti. Nasib baik pak guard sudi bantu tukar tayar. Sebab masa tu dah pukul 10 malam lepas habis kelas part time. Classmate lelaki semua dah balik.





1 comments on "Cik Jagung Pancit"

Shizan Syafik on August 28, 2013 at 5:34 PM said...

sy plg takut kalau keta pancit.. sebab rasa cam helpless.. huhu

Disable Right Click