Followers

Thursday, April 11, 2013

First Entry April



11 April 2013

Salam,

Akhirnya ini adalah entry yang pertama untuk bulan April. Bila tengok balik jumlah entry bulan lepas alahai ciputnya. Tak tahu kenapa dah makin malas nak menulis sesuatu di sini. Simptom itu gamaknya...Sehinggakan saya decide untuk private blog ini sementara waktu hingga sampai seru nak bukak balik....

Entah kenapa tiba-tiba datang perasaan macam "eh segannya orang baca cerita/masalah/luahan kita". Boleh plak baru nak terpikir. Abis dari 2009 pong pang pong pang kat dalam blog tak tahu malu plak kan. Kuikui....Again simptom yang sama kot berlaku....

Sejak peninggalan tak update blog ni banyak cerita penting yang sepatutnya saya coretkan di sini, banyak yang tak sempat nak update. Tak tahulah boleh recap tak semua memori tu atau tidak...

Haishh setiap kali dah bukak blog nak update kepala otak jadi blank...jadi blur..and nak start macam mana ek?? Apakah?? Kenapakah??

So harini baru terbukak hati sikit untuk menulis sesuatu yang mungkin tidak penting yang akan dijadikan batu loncatan untuk menceritakan balik cerita-cerita basi yang lepas. Sama-samalah kita nantikan sama ada cerita basi itu akan menjelma di sini atau tidak.


Secara rasminya, saya kembali bukak blog ini kepada umum. Ouchh bajet diva sangatttt...




0 Kata-Kata Inspirasi:

Thursday, April 11, 2013

First Entry April




11 April 2013

Salam,

Akhirnya ini adalah entry yang pertama untuk bulan April. Bila tengok balik jumlah entry bulan lepas alahai ciputnya. Tak tahu kenapa dah makin malas nak menulis sesuatu di sini. Simptom itu gamaknya...Sehinggakan saya decide untuk private blog ini sementara waktu hingga sampai seru nak bukak balik....

Entah kenapa tiba-tiba datang perasaan macam "eh segannya orang baca cerita/masalah/luahan kita". Boleh plak baru nak terpikir. Abis dari 2009 pong pang pong pang kat dalam blog tak tahu malu plak kan. Kuikui....Again simptom yang sama kot berlaku....

Sejak peninggalan tak update blog ni banyak cerita penting yang sepatutnya saya coretkan di sini, banyak yang tak sempat nak update. Tak tahulah boleh recap tak semua memori tu atau tidak...

Haishh setiap kali dah bukak blog nak update kepala otak jadi blank...jadi blur..and nak start macam mana ek?? Apakah?? Kenapakah??

So harini baru terbukak hati sikit untuk menulis sesuatu yang mungkin tidak penting yang akan dijadikan batu loncatan untuk menceritakan balik cerita-cerita basi yang lepas. Sama-samalah kita nantikan sama ada cerita basi itu akan menjelma di sini atau tidak.


Secara rasminya, saya kembali bukak blog ini kepada umum. Ouchh bajet diva sangatttt...




0 comments on "First Entry April"

Disable Right Click