Followers

Friday, April 26, 2013

Saya Pengguna Salindah



Masa awal preggy dulu sebelum keguguran Jan 2012, husband dah siap belikan satu produk Salindah untuk baby. Masa tu belum masuk 2 bulan lagi husband dah excited beli awal. Tapi agaknya macam tau-tau ada sesuatu yang berlaku, kami jual produk tu dulu pada kawan kami memandangkan dia pun pregnant jugak. Kami suggest produk ni pada dia. Takpelah sebab kami boleh beli anytime tapi malangnya belum sempat nak beli yang baru rupanya hujan di tengahari. Memang husband suggest saya makan produk Salindah semasa mengandung dan selepas bersalin nanti. Kiranya satu set la produk ni.

Boleh rujuk entri lepas...Produk Salindah Baik Semasa Mengandung??

So pregnant kali ni husband tanya lagi, nak dia belikan Salindah tak?? Dalam hati still ada rasa was-was and tak yakin. Sebelum beli produk tu saya ada review di internet dan tanya pada kawan-kawan. Satu perkara yang menakutkan saya ada yang review cakap Salindah boleh menyebabkan tumpah darah. Kecut perut dengar. Tau jela bila tumpah darah boleh membawa maut. Tapi kebanyakan testimoni yang saya baca semuanya positif.


Bila dah masuk 4 bulan baru tanya pendapat husband. Sepatutnya saya dah kene makan pada usia kandungan 3 bulan. Tapi takpela lewat sebulan je. So semalam husband dah siap belikan produk Salindah. Husband kalau demi anak dia semuanya sanggup. =p

Bermulalah rutin saya dengan produk Salindah. Tak sabar nak tengok keberkesanannya. =)



2 Kata-Kata Inspirasi:

Anonymous said...

salam nak sy nak tanya.. mase amik salindah ni amik tak vitamin doc bg. obimin? sy tiada pengalaman ni baby 1st sy.. harap sudi membantu.. tq..

gee said...

Anonymous , saya adalah antara outlet ber daftar. Boleh dimakan sbb ia hanyalah vitamin. Bkn dadsh

Friday, April 26, 2013

Saya Pengguna Salindah




Masa awal preggy dulu sebelum keguguran Jan 2012, husband dah siap belikan satu produk Salindah untuk baby. Masa tu belum masuk 2 bulan lagi husband dah excited beli awal. Tapi agaknya macam tau-tau ada sesuatu yang berlaku, kami jual produk tu dulu pada kawan kami memandangkan dia pun pregnant jugak. Kami suggest produk ni pada dia. Takpelah sebab kami boleh beli anytime tapi malangnya belum sempat nak beli yang baru rupanya hujan di tengahari. Memang husband suggest saya makan produk Salindah semasa mengandung dan selepas bersalin nanti. Kiranya satu set la produk ni.

Boleh rujuk entri lepas...Produk Salindah Baik Semasa Mengandung??

So pregnant kali ni husband tanya lagi, nak dia belikan Salindah tak?? Dalam hati still ada rasa was-was and tak yakin. Sebelum beli produk tu saya ada review di internet dan tanya pada kawan-kawan. Satu perkara yang menakutkan saya ada yang review cakap Salindah boleh menyebabkan tumpah darah. Kecut perut dengar. Tau jela bila tumpah darah boleh membawa maut. Tapi kebanyakan testimoni yang saya baca semuanya positif.


Bila dah masuk 4 bulan baru tanya pendapat husband. Sepatutnya saya dah kene makan pada usia kandungan 3 bulan. Tapi takpela lewat sebulan je. So semalam husband dah siap belikan produk Salindah. Husband kalau demi anak dia semuanya sanggup. =p

Bermulalah rutin saya dengan produk Salindah. Tak sabar nak tengok keberkesanannya. =)



2 comments on "Saya Pengguna Salindah"

Anonymous said...

salam nak sy nak tanya.. mase amik salindah ni amik tak vitamin doc bg. obimin? sy tiada pengalaman ni baby 1st sy.. harap sudi membantu.. tq..

gee on November 5, 2013 at 12:59 AM said...

Anonymous , saya adalah antara outlet ber daftar. Boleh dimakan sbb ia hanyalah vitamin. Bkn dadsh

Disable Right Click