Followers

Tuesday, March 13, 2012

Senyum Macam Siput Sedut

Assalamualaikum dan hellooo,

Lagi setengah jam saya akan ke kelas teori Western. Kalau tak skang ni saya sedang berhempas pulas bersama students untuk menghasilkan menu. So senang citer minggu ni saya goyang kaki habis.

Bila goyang kaki banyak sangat, mood automatik akan jadi baik all the way.

Minggu ni takda lagi simptom si isteri bertukar menjadi king kong. Malah si isteri sangat baik hati masak untuk suami selepas balik bekerja. Si isteri sudah menjalankan tanggungjawab dengan baik nampaknya ye. Minggu ni jela...kite tengok plak minggu depan apa plak kes yang timbul. Huhu...

Diakui minggu ni mood berjalan dengan lancar, selancar aliran traffic di Sg Besi dan jalan-jalan yang lain. Mungkin akibat Terowong Smart telah kembali beroperasi dan musim cuti sekolah. So kami yang bukan kakitangan sekolah takkan bertembung dengan kakitangan sekolah dalam pada waktu yang sama. Heaven....

Rumah pun dah kembali kemas dan teratur. Bila si isteri dah mengamuk minggu lepas, dengan pantas si suami mengemas rumah. Sangat rajin si suami pada weekend lepas. I teruja dan terharu dengan bantuan yang diberikan....i love u lebih husband!

Almari baju pun dah berjaya dibeli. Almari sementara yang dibeli dengan harga yang sangat murah RM199. Ikea buat sale ye bulan ni sampai 25 March 2012. Harga sebenar adalah RM 499. Sangat berbaloi membelinya. Skang ni si isteri takda mengamuk-ngamuk lagi tentang kain baju yang tak organise. Senyum je bila susun baju and amik baju....Senyum sampai telinga macam ni -----> =)



Hurm balik ni rasanya nak buat menu simple Herbs Roasted Chicken and tumis sayur sawi...Bestnya dapat masak untuk suami dan bertambah gembira bila suami makan air tangan isteri dengan banyaknya.....bukan suami saya jenis kuat makan ke...tak kisah la sedap ke tak...so jangan nak perasan lebih...=p


0 Kata-Kata Inspirasi:

Tuesday, March 13, 2012

Senyum Macam Siput Sedut


Assalamualaikum dan hellooo,

Lagi setengah jam saya akan ke kelas teori Western. Kalau tak skang ni saya sedang berhempas pulas bersama students untuk menghasilkan menu. So senang citer minggu ni saya goyang kaki habis.

Bila goyang kaki banyak sangat, mood automatik akan jadi baik all the way.

Minggu ni takda lagi simptom si isteri bertukar menjadi king kong. Malah si isteri sangat baik hati masak untuk suami selepas balik bekerja. Si isteri sudah menjalankan tanggungjawab dengan baik nampaknya ye. Minggu ni jela...kite tengok plak minggu depan apa plak kes yang timbul. Huhu...

Diakui minggu ni mood berjalan dengan lancar, selancar aliran traffic di Sg Besi dan jalan-jalan yang lain. Mungkin akibat Terowong Smart telah kembali beroperasi dan musim cuti sekolah. So kami yang bukan kakitangan sekolah takkan bertembung dengan kakitangan sekolah dalam pada waktu yang sama. Heaven....

Rumah pun dah kembali kemas dan teratur. Bila si isteri dah mengamuk minggu lepas, dengan pantas si suami mengemas rumah. Sangat rajin si suami pada weekend lepas. I teruja dan terharu dengan bantuan yang diberikan....i love u lebih husband!

Almari baju pun dah berjaya dibeli. Almari sementara yang dibeli dengan harga yang sangat murah RM199. Ikea buat sale ye bulan ni sampai 25 March 2012. Harga sebenar adalah RM 499. Sangat berbaloi membelinya. Skang ni si isteri takda mengamuk-ngamuk lagi tentang kain baju yang tak organise. Senyum je bila susun baju and amik baju....Senyum sampai telinga macam ni -----> =)



Hurm balik ni rasanya nak buat menu simple Herbs Roasted Chicken and tumis sayur sawi...Bestnya dapat masak untuk suami dan bertambah gembira bila suami makan air tangan isteri dengan banyaknya.....bukan suami saya jenis kuat makan ke...tak kisah la sedap ke tak...so jangan nak perasan lebih...=p


0 comments on "Senyum Macam Siput Sedut"

Disable Right Click