Followers

Saturday, February 04, 2012

Happy Holiday!



  • Maafkan saya sebab tak sempat nak habiskan kronologi cerita dugaan takda rezeki tu. Mencari masa yang sesuai untuk recall apa yang terjadi.
  • Dah hampir seminggu lebih saya di Ipoh, saya sudah mula merindui rumah and husband.
  • Tak sabar nak peluk husband esok. Over!
  • Agak serabut memikirkan study. Hampir give up. Kalau tak disebabkan semangat and bebelan B tiap hari......dah lama dah...dot dot..huhu
  • Dah lama tak drive! Macam mana nak bawak kete. Ampun saya dah lupe. Over again!
  • Minggu depan dah mula tugas dan rutin yang membosankan!
  • Mencari masa yang sesuai untuk produce anak semula. Hope ada rezeki! =p    --> Over lagi...!
  • Selamat Menyambut Maulidur Rasul and last but not least happy holiday to all of you!



P/s: 2012 banyak sangat cuti berjela sampai Isnin and Selasa kan??


0 Kata-Kata Inspirasi:

Saturday, February 04, 2012

Happy Holiday!




  • Maafkan saya sebab tak sempat nak habiskan kronologi cerita dugaan takda rezeki tu. Mencari masa yang sesuai untuk recall apa yang terjadi.
  • Dah hampir seminggu lebih saya di Ipoh, saya sudah mula merindui rumah and husband.
  • Tak sabar nak peluk husband esok. Over!
  • Agak serabut memikirkan study. Hampir give up. Kalau tak disebabkan semangat and bebelan B tiap hari......dah lama dah...dot dot..huhu
  • Dah lama tak drive! Macam mana nak bawak kete. Ampun saya dah lupe. Over again!
  • Minggu depan dah mula tugas dan rutin yang membosankan!
  • Mencari masa yang sesuai untuk produce anak semula. Hope ada rezeki! =p    --> Over lagi...!
  • Selamat Menyambut Maulidur Rasul and last but not least happy holiday to all of you!



P/s: 2012 banyak sangat cuti berjela sampai Isnin and Selasa kan??


0 comments on "Happy Holiday!"

Disable Right Click