Followers

Wednesday, March 06, 2013

Latest About Me






  • First entry untuk bulan Mac. Wah dah makin malas nak update blog sendiri.
  • Terasa diri dah semakin serabai dan comot.
  • Rumah tangga dah tidak terurus. Tiap pagi nak pergi kerja capai je baju yang senang tak payah iron. Takda preparation yang langsung nak pergi kerja.
  • Skang ada masalah nak bangun pagi. Badan akan jadi selemau-lemaunya.
  • Tak suka makan telur baik telur rebus, telur dadar atau telur mata kerbau. Dulu kalau beli nasi lemak mesti nak telur rebus satu biji. Now tengok telur pun rasa nak mun-mun! Tulis telur pun rasa nak muntah.
  • Tak suka makan ayam dan daging. Sokmo nak makan ikan.
  • Selera makan menurun. Tiap hari ada dilema tak tahu nak makan apa. Menu yang saya and husband suka makan dulu bukan lagi jadi feveret saya. Husband cakap sedap tapi saya makan dengan terpaksa takut kene bebel.
  • Setiap hari adalah hari yang meletihkan bagi saya. Oh begini rupa rasa itu. Skang ni pun rasa nak tido je sepanjang hari.
  • Agak moody juga kadang-kadang. Takda mood nak bercakap dengan orang.
  • Perasaan malas makin menjadi-jadi. Masya Allah...
  • Suka makanan berasaskan kentang. French fries ke potato wedges ke....
  • Suka makan pedas jugak. Kalau takda pedas tak sedap.
  • Tak larat sikit nak nangis...sikit-sikit nak nangis. Mana perginya diri saya yang kuat dulu.
  • Angin dalam berduyun-duyun....
  • Dah tak suka telan ubat. Rasa nak terkeluar balik.


Haishh apa lagi yang latest about me???







Photo: Alhamdulillah,syukur kpd Allah yg tdk t'hingga krna dgn limpah kurnia-NYA, isteriku Puan Ekin telah slamat melahirkan puteri pertama kami..smoga mnjadi anak yg solehah hendaknya..Amin Ya Rabbal A'lamin..

Budak comel ni dah keluar dari perut mama dia semalam.
Welcome Nur Alisha Bt Abdul Malek Faisal
Anak buah baru saya!







P/s: Tengokla bapa tahun plak lagi nak update entry baru...



4 Kata-Kata Inspirasi:

Miss Ika said...

Mcm ada gud news je. Hehe

:)

mama-ira said...

dilla preggy ya...???

Bazilah (^0^) said...

nommnommmmm, take care! jgn wat keje berat. biar hubby buat semua hihihi :)

lady butterfly said...

dilla...pandai ko ekk...berahsia...

Wednesday, March 06, 2013

Latest About Me







  • First entry untuk bulan Mac. Wah dah makin malas nak update blog sendiri.
  • Terasa diri dah semakin serabai dan comot.
  • Rumah tangga dah tidak terurus. Tiap pagi nak pergi kerja capai je baju yang senang tak payah iron. Takda preparation yang langsung nak pergi kerja.
  • Skang ada masalah nak bangun pagi. Badan akan jadi selemau-lemaunya.
  • Tak suka makan telur baik telur rebus, telur dadar atau telur mata kerbau. Dulu kalau beli nasi lemak mesti nak telur rebus satu biji. Now tengok telur pun rasa nak mun-mun! Tulis telur pun rasa nak muntah.
  • Tak suka makan ayam dan daging. Sokmo nak makan ikan.
  • Selera makan menurun. Tiap hari ada dilema tak tahu nak makan apa. Menu yang saya and husband suka makan dulu bukan lagi jadi feveret saya. Husband cakap sedap tapi saya makan dengan terpaksa takut kene bebel.
  • Setiap hari adalah hari yang meletihkan bagi saya. Oh begini rupa rasa itu. Skang ni pun rasa nak tido je sepanjang hari.
  • Agak moody juga kadang-kadang. Takda mood nak bercakap dengan orang.
  • Perasaan malas makin menjadi-jadi. Masya Allah...
  • Suka makanan berasaskan kentang. French fries ke potato wedges ke....
  • Suka makan pedas jugak. Kalau takda pedas tak sedap.
  • Tak larat sikit nak nangis...sikit-sikit nak nangis. Mana perginya diri saya yang kuat dulu.
  • Angin dalam berduyun-duyun....
  • Dah tak suka telan ubat. Rasa nak terkeluar balik.


Haishh apa lagi yang latest about me???







Photo: Alhamdulillah,syukur kpd Allah yg tdk t'hingga krna dgn limpah kurnia-NYA, isteriku Puan Ekin telah slamat melahirkan puteri pertama kami..smoga mnjadi anak yg solehah hendaknya..Amin Ya Rabbal A'lamin..

Budak comel ni dah keluar dari perut mama dia semalam.
Welcome Nur Alisha Bt Abdul Malek Faisal
Anak buah baru saya!







P/s: Tengokla bapa tahun plak lagi nak update entry baru...



4 comments on "Latest About Me"

Miss Ika on March 6, 2013 at 12:51 PM said...

Mcm ada gud news je. Hehe

:)

mama-ira on March 6, 2013 at 4:06 PM said...

dilla preggy ya...???

Bazilah (^0^) on March 6, 2013 at 5:25 PM said...

nommnommmmm, take care! jgn wat keje berat. biar hubby buat semua hihihi :)

lady butterfly on March 7, 2013 at 12:26 PM said...

dilla...pandai ko ekk...berahsia...

Disable Right Click