Followers

Wednesday, March 13, 2013

Gara-Gara Ubat Itu









Ubat yang perlu ditelan sehingga tiga bulan,
Awal-awal dulu kene telan 2 biji 3 kali sehari,
Skang ni dos dah berkurang 2 biji 2 kali sehari,
Kadang-kadang mengelat, makan pagi je.
Sebab skang ni amatlah liat nak telan segala jenis ubat.
Rasa nak terkeluar balik.

Mengadu kat doktor, sudahnya doktor cakap ubat ni boleh ikut "bawah" jugak. (Harap uolss paham)
Ampun lagi la tak sanggup kan.
Maka dengan keadaan terpaksa kene telan ikut atas la....

Takpe lagi bape minggu je, then stop makan ubat ni.
=)




P/s: Awal-awal dulu ada jugak makan iberet folic asid. Masya Allah ubat tu lagi sengsara nak telan. Bau dia. Perghh...lepas makan mesti badan jadi tak bermaya and pening-pening. Membazir je beli.....




0 Kata-Kata Inspirasi:

Wednesday, March 13, 2013

Gara-Gara Ubat Itu










Ubat yang perlu ditelan sehingga tiga bulan,
Awal-awal dulu kene telan 2 biji 3 kali sehari,
Skang ni dos dah berkurang 2 biji 2 kali sehari,
Kadang-kadang mengelat, makan pagi je.
Sebab skang ni amatlah liat nak telan segala jenis ubat.
Rasa nak terkeluar balik.

Mengadu kat doktor, sudahnya doktor cakap ubat ni boleh ikut "bawah" jugak. (Harap uolss paham)
Ampun lagi la tak sanggup kan.
Maka dengan keadaan terpaksa kene telan ikut atas la....

Takpe lagi bape minggu je, then stop makan ubat ni.
=)




P/s: Awal-awal dulu ada jugak makan iberet folic asid. Masya Allah ubat tu lagi sengsara nak telan. Bau dia. Perghh...lepas makan mesti badan jadi tak bermaya and pening-pening. Membazir je beli.....




0 comments on "Gara-Gara Ubat Itu"

Disable Right Click