Followers

Friday, March 15, 2013

Rahim Maksudnya Kasih Sayang



Salam,

Harini badan rasa letih sangat. Masuk opis takda mood nak siapkan kerja. Attendance students sem depan berjaya jugak disiapkan. Cuma petang ni nak siapkan soalan assignment. Al maklum sem depan adalah sem pendek takut berkejar masa nak siapkan semua kerja.

Harini selera makan makin kurang. Beli kuih 4 ketul pagi tadi. Makan 3 ketul dah tak lalu. Susu tiap pagi tak pernah miss lagi. Bukan susu anmum bagai tu sebab malas nak bancuh. Beli dutch lady kotak, kira minum susu jugak kan. 

Tengahari tadi dalam dilema jugak nak makan apa. Haishh bila nak ada selera makan balik. Pergi klinik check up berat turun sekilo. Harap dia dapat nutrisi yang cukup.

Semalam cergas plak. Sempat basuh baju, lipat baju and kemas dapur bagai. Cuma tak masak je. Harini badan sedikit lemau plak. Angin dalam badan tak payah nak cakap. Kalau picit confirm keluar angin non-stop. Buat masa skang vicks adalah peneman setia. Kalau dapat urut dari bahu ke kepala best ni.....

Tak baik mengeluh. Hadapilah dengan senyuman. Ini dinamakan pengorbanan dan kasih sayang. =)



P/s: Best betol dengar ceramah Ustaz Kazim Elias pasal perkahwinan dan perempuan. Mood yang swing boleh jadi baik.





2 Kata-Kata Inspirasi:

Mrs Lurve said...

ceramah ustaz kazim memg best, selalu jgk tgk di astro tajuk kalau dah jodoh..best! byk ilmu dpt

Fardilla Fawzi said...

tau takpe..kdg2 bila siaran keluar clash dgn cerita rindu bertamu di abu dhabi...aiseh...

Friday, March 15, 2013

Rahim Maksudnya Kasih Sayang




Salam,

Harini badan rasa letih sangat. Masuk opis takda mood nak siapkan kerja. Attendance students sem depan berjaya jugak disiapkan. Cuma petang ni nak siapkan soalan assignment. Al maklum sem depan adalah sem pendek takut berkejar masa nak siapkan semua kerja.

Harini selera makan makin kurang. Beli kuih 4 ketul pagi tadi. Makan 3 ketul dah tak lalu. Susu tiap pagi tak pernah miss lagi. Bukan susu anmum bagai tu sebab malas nak bancuh. Beli dutch lady kotak, kira minum susu jugak kan. 

Tengahari tadi dalam dilema jugak nak makan apa. Haishh bila nak ada selera makan balik. Pergi klinik check up berat turun sekilo. Harap dia dapat nutrisi yang cukup.

Semalam cergas plak. Sempat basuh baju, lipat baju and kemas dapur bagai. Cuma tak masak je. Harini badan sedikit lemau plak. Angin dalam badan tak payah nak cakap. Kalau picit confirm keluar angin non-stop. Buat masa skang vicks adalah peneman setia. Kalau dapat urut dari bahu ke kepala best ni.....

Tak baik mengeluh. Hadapilah dengan senyuman. Ini dinamakan pengorbanan dan kasih sayang. =)



P/s: Best betol dengar ceramah Ustaz Kazim Elias pasal perkahwinan dan perempuan. Mood yang swing boleh jadi baik.





2 comments on "Rahim Maksudnya Kasih Sayang"

Mrs Lurve on March 15, 2013 at 2:56 PM said...

ceramah ustaz kazim memg best, selalu jgk tgk di astro tajuk kalau dah jodoh..best! byk ilmu dpt

Fardilla Fawzi on March 15, 2013 at 4:06 PM said...

tau takpe..kdg2 bila siaran keluar clash dgn cerita rindu bertamu di abu dhabi...aiseh...

Disable Right Click