Followers

Thursday, February 28, 2013

Monolog Di Petang Hari




Badan kadang-kadang condition ok kadang ko.
Harini rasa ko plak lepas makan banyak sebab ada member yang dah start bercuti esok untuk confinement period. So kami belanja dia makan pizza.
Lepas makan dengan banyak terus rasa nak tido sepanjang hari.
Kat sini takda port baik nak tido so tahan la sampai pukul 5 nanti.
Nak marking paper exam students pun takda mood.
Mana pergi mood???


Alhamdullilah husband dah belajar berdikari.
Banyak kerja rumah dia yang buat skg ni.
Nampak kain bertimbun dalam bakul ringan je tangan dia basuh and terus sidai.
Lipat baju walaupun cara lipatan saya agak tak puas hati...=p
Husband dah pandai iron baju kerja sendiri untuk stok seminggu.
Kerja saya dah semakin ringan.
Masak pun dah tak buat skang ni. Banyak tapau luar je. Haishh...


Syukur dia semakin memahami dan membantu meringankan kerja saya walaupun kadang-kadang sampai umah agak lewat.
=)

Dia cuma cakap kerja saya hanya tido je skang ni.. 
=p




P/s: Semoga semuanya baik-baik saja!



2 Kata-Kata Inspirasi:

Bazilah (^0^) said...

dah ade berita baik ek? hehehe

Nawal Latisya said...

shhhhh....=)

Thursday, February 28, 2013

Monolog Di Petang Hari





Badan kadang-kadang condition ok kadang ko.
Harini rasa ko plak lepas makan banyak sebab ada member yang dah start bercuti esok untuk confinement period. So kami belanja dia makan pizza.
Lepas makan dengan banyak terus rasa nak tido sepanjang hari.
Kat sini takda port baik nak tido so tahan la sampai pukul 5 nanti.
Nak marking paper exam students pun takda mood.
Mana pergi mood???


Alhamdullilah husband dah belajar berdikari.
Banyak kerja rumah dia yang buat skg ni.
Nampak kain bertimbun dalam bakul ringan je tangan dia basuh and terus sidai.
Lipat baju walaupun cara lipatan saya agak tak puas hati...=p
Husband dah pandai iron baju kerja sendiri untuk stok seminggu.
Kerja saya dah semakin ringan.
Masak pun dah tak buat skang ni. Banyak tapau luar je. Haishh...


Syukur dia semakin memahami dan membantu meringankan kerja saya walaupun kadang-kadang sampai umah agak lewat.
=)

Dia cuma cakap kerja saya hanya tido je skang ni.. 
=p




P/s: Semoga semuanya baik-baik saja!



2 comments on "Monolog Di Petang Hari"

Bazilah (^0^) on March 3, 2013 at 10:34 PM said...

dah ade berita baik ek? hehehe

Nawal Latisya on March 4, 2013 at 1:38 PM said...

shhhhh....=)

Disable Right Click