Followers

Monday, February 08, 2010

Tahun Kucing





Mcm biasa arini aku nak upadate aktiviti aku di hari minggu. Takdala best mana mcm org lain. Tapi saje nk update for sumething to remember kn. No dating for last weekend. Sedih...hehe tak perlu sedih2 la. Chill ok.

Sabtu:

Ari Sabtu mcm biasa kelas dari pagi smpai malam tapi malam terasa malas nk pegi. Letih bangat. Erm ketinggalan la aku information berkaitan dgn Literature Review. Yg tak best ari Sabtu kene hantar Food Product Development punyer proposal. Serius mcm taik siapkan proposal yg 40 percent tu. Esok nak antar malam tu baru terhegeh2 nak siapkan. Aku tak puas hati. Nak buat balik bole tak. Huhu...


Ahad:

Macam biasa bangun lambat. Huhu time ni la yg bole bgn lambat. Dalam tengahari Ida aka Khalida Salleh member di Teratai dulu. Kami dipertemukan dalam badan Kokurikulum yg sama iaitu Brass Band. Kalo tak disebabkan band kami tak kenal kot. Sorang dari Fakulti Sains Gunaan and aku dari Fakulti Hotel bla bla. Malas nak taip panjang sangat.
So amik kesempatan hang out bersama Ida and Farisha. Lepak2 ke One Utama. Aku tak tau nak gi sana so time Ida ade ni ajak la diorang. So next time aku nk gi ngn En Azli senang la. Huhu. Lepak Ikano, Ikea then terus balik. Malas nk update pjg2...Huhu

P/s: Lihatla pic di atas...=)

0 Kata-Kata Inspirasi:

Monday, February 08, 2010

Tahun Kucing






Mcm biasa arini aku nak upadate aktiviti aku di hari minggu. Takdala best mana mcm org lain. Tapi saje nk update for sumething to remember kn. No dating for last weekend. Sedih...hehe tak perlu sedih2 la. Chill ok.

Sabtu:

Ari Sabtu mcm biasa kelas dari pagi smpai malam tapi malam terasa malas nk pegi. Letih bangat. Erm ketinggalan la aku information berkaitan dgn Literature Review. Yg tak best ari Sabtu kene hantar Food Product Development punyer proposal. Serius mcm taik siapkan proposal yg 40 percent tu. Esok nak antar malam tu baru terhegeh2 nak siapkan. Aku tak puas hati. Nak buat balik bole tak. Huhu...


Ahad:

Macam biasa bangun lambat. Huhu time ni la yg bole bgn lambat. Dalam tengahari Ida aka Khalida Salleh member di Teratai dulu. Kami dipertemukan dalam badan Kokurikulum yg sama iaitu Brass Band. Kalo tak disebabkan band kami tak kenal kot. Sorang dari Fakulti Sains Gunaan and aku dari Fakulti Hotel bla bla. Malas nak taip panjang sangat.
So amik kesempatan hang out bersama Ida and Farisha. Lepak2 ke One Utama. Aku tak tau nak gi sana so time Ida ade ni ajak la diorang. So next time aku nk gi ngn En Azli senang la. Huhu. Lepak Ikano, Ikea then terus balik. Malas nk update pjg2...Huhu

P/s: Lihatla pic di atas...=)

0 comments on "Tahun Kucing"

Disable Right Click