Followers

Thursday, February 11, 2010

Cakap tak serupa bikin

Letih la mengadap org-org yg menjengkelkan dan menyakitkan hati. Sukati aku la nak meluahkan perasaan marah and geram aku kat sini. Tempat aku, zone aku bukan tempat ko. Ko nak terbace ke apa ke aku dah tak kire. Janji aku dapat lepaskan sakit hati aku kat sini.

Kat opis ada manusia menjengkelkan, balik umah smlm pon terjadi jgk perkara yg menjengkelkan. Apalah masalah ko sebenarnya. Ko sakit kot. Serius aku tak paham dgn perangai ko skg. Ko ingat umah tu rumah tumpangan ah long ke. Ikut sedap kalo rase nak masuk. Aku tau ada sebab ko masuk. Tapi tak bole ke nak sms atau inform aku dulu. Aku kalo bole taknak la jadi mcm budak kecik. Sikit punyer hal nak kecoh. Tapi masalahnya bile kene kat batang hidung ko tau plak panas. Adoiyaa tak pahamla aku.

P/s: Manusia ni pelik kan. Susah nak pikir mcm mana kiter pikir. Cakap tak serupa bikin. Bitau aku secepat mungkin kalo aku berperangai mcm tu ok...

0 Kata-Kata Inspirasi:

Thursday, February 11, 2010

Cakap tak serupa bikin


Letih la mengadap org-org yg menjengkelkan dan menyakitkan hati. Sukati aku la nak meluahkan perasaan marah and geram aku kat sini. Tempat aku, zone aku bukan tempat ko. Ko nak terbace ke apa ke aku dah tak kire. Janji aku dapat lepaskan sakit hati aku kat sini.

Kat opis ada manusia menjengkelkan, balik umah smlm pon terjadi jgk perkara yg menjengkelkan. Apalah masalah ko sebenarnya. Ko sakit kot. Serius aku tak paham dgn perangai ko skg. Ko ingat umah tu rumah tumpangan ah long ke. Ikut sedap kalo rase nak masuk. Aku tau ada sebab ko masuk. Tapi tak bole ke nak sms atau inform aku dulu. Aku kalo bole taknak la jadi mcm budak kecik. Sikit punyer hal nak kecoh. Tapi masalahnya bile kene kat batang hidung ko tau plak panas. Adoiyaa tak pahamla aku.

P/s: Manusia ni pelik kan. Susah nak pikir mcm mana kiter pikir. Cakap tak serupa bikin. Bitau aku secepat mungkin kalo aku berperangai mcm tu ok...

0 comments on "Cakap tak serupa bikin"

Disable Right Click