Followers

Tuesday, February 23, 2010

23 Februari 2010

Semalam terasa sangat letih.

Semalam mmg gile melantak. Kat DHC restoran, makan western. Pagi ptg makan kat sana. Bantai 3 ketul lamb. Aku mmg suke gile ngn lamb. Tau akibat kalo makan banyak tapi tersangatla degil. Tak tahan ada depan mata, aku sapu bersih sumenya. (Cara penulisan pon cm hampeh ni)
Balik opis badan mmg lemah gile, lepas je solat Isyak terus tido. Pukul 9 mlm dah tido. Tak buatpape yg berfaedah pon smlm. Apa nk jadi wahai Fardilla. Jangan smpai En Ali emel ko tanya perkembangan research dah la ye. Huhu

Semalam terasa berat kepala otak. Banyak bende pikir. Stress sangat. Huhu tapi arini dah kembali tenang sikit. Cume gimik je tu.

Aku dah buat keputusan tuk postpone present thesis sem depan. Biarla lambat pon asalkan aku tak stress and gumbira senantiasa. Kekangan untuk menyiapkan research proposal yang complete dalam masa 2 minggu. Perghhh malas nak perah otak. So tak dpt la abiskan dalam masa 4 sem. Huhu apakn daya....


0 Kata-Kata Inspirasi:

Tuesday, February 23, 2010

23 Februari 2010


Semalam terasa sangat letih.

Semalam mmg gile melantak. Kat DHC restoran, makan western. Pagi ptg makan kat sana. Bantai 3 ketul lamb. Aku mmg suke gile ngn lamb. Tau akibat kalo makan banyak tapi tersangatla degil. Tak tahan ada depan mata, aku sapu bersih sumenya. (Cara penulisan pon cm hampeh ni)
Balik opis badan mmg lemah gile, lepas je solat Isyak terus tido. Pukul 9 mlm dah tido. Tak buatpape yg berfaedah pon smlm. Apa nk jadi wahai Fardilla. Jangan smpai En Ali emel ko tanya perkembangan research dah la ye. Huhu

Semalam terasa berat kepala otak. Banyak bende pikir. Stress sangat. Huhu tapi arini dah kembali tenang sikit. Cume gimik je tu.

Aku dah buat keputusan tuk postpone present thesis sem depan. Biarla lambat pon asalkan aku tak stress and gumbira senantiasa. Kekangan untuk menyiapkan research proposal yang complete dalam masa 2 minggu. Perghhh malas nak perah otak. So tak dpt la abiskan dalam masa 4 sem. Huhu apakn daya....


0 comments on "23 Februari 2010"

Disable Right Click