Followers

Tuesday, February 02, 2010

Mengomel

Tenet tak boleh pakai plak. Tak bayar la katakan. Erm malasnyer nak gi bayar.

Erm weekend yg best bersama En Azli. Kn bgus kalo dok kat Semban. Huhu...

Nape asik aku je dtg Semban? Mesti pikir tak adilkan. Alasan senang sebab aku suke dating kt Semban. Aku rela dtg Semban dari En Azli dtg KL. Bosan dok KL.

Time cuti pon memanjang je sesak. Kete sana sini. Orang sana sini. Runsing pala otak nie. Nak tgk wayang pon kene beratur panjang. Pendek citer semak kepala otak la. So tu sebab aku suke dtg Semban kalo ade kesempatan.

Ahad aritu gi Nilai. Cari tilam. Erm bajet Zai dah angkatla katil besi die tu. Balik umah tgk2 tak angkat lg. Pergh nak taknak kene cabutkan katil die tu letak kat luar. Skg ni keje aku dah bertambah. So aku taknak die dtg umah time aku tgh serabut nak siapkan assignment. Sumenya aku dah letakkan kat luar so senang keje ko. Huhu...

P/s: Baru aku tau En Azli mcm tu. Die mmg tak jiwang tapi die sangat mendamaikan hati nie. So mode skg perasaan cinta yg membuak2....(ok bole muntah skg...huhu)


0 Kata-Kata Inspirasi:

Tuesday, February 02, 2010

Mengomel


Tenet tak boleh pakai plak. Tak bayar la katakan. Erm malasnyer nak gi bayar.

Erm weekend yg best bersama En Azli. Kn bgus kalo dok kat Semban. Huhu...

Nape asik aku je dtg Semban? Mesti pikir tak adilkan. Alasan senang sebab aku suke dating kt Semban. Aku rela dtg Semban dari En Azli dtg KL. Bosan dok KL.

Time cuti pon memanjang je sesak. Kete sana sini. Orang sana sini. Runsing pala otak nie. Nak tgk wayang pon kene beratur panjang. Pendek citer semak kepala otak la. So tu sebab aku suke dtg Semban kalo ade kesempatan.

Ahad aritu gi Nilai. Cari tilam. Erm bajet Zai dah angkatla katil besi die tu. Balik umah tgk2 tak angkat lg. Pergh nak taknak kene cabutkan katil die tu letak kat luar. Skg ni keje aku dah bertambah. So aku taknak die dtg umah time aku tgh serabut nak siapkan assignment. Sumenya aku dah letakkan kat luar so senang keje ko. Huhu...

P/s: Baru aku tau En Azli mcm tu. Die mmg tak jiwang tapi die sangat mendamaikan hati nie. So mode skg perasaan cinta yg membuak2....(ok bole muntah skg...huhu)


0 comments on "Mengomel"

Disable Right Click