Followers

Thursday, February 11, 2010

Kemalasan

Aku berjaya mencari peruntukan untuk membayar bil broadband. Huhu...

Tapi yg sakit hati kene caj RM10 sebab aktifkan balik tenet setelah sekian lama di suspend. Erm whatever la...

Tapi tenet lembab cm siput gak. Hampas.

Erm malam ni terasa malas untuk buat ape-ape melainkan bersenang lenang. Selalunya aku akan cube spend masa aku tuk cari idea buat research proposal or buat ape2 yg patut berkaitan dgn study. Waktu malam jela ada masa pon kan. Tapi arini rasa sangat malas and mengantuk. Mood nak balik kg pon semakin terasa. Rindu kat mak, ayah, opah, bip and debab. Angah tak balik kot. Terasa kanak-kanak plak bile ckp gaya mcm nie. Huhu...

Esok ingatkan dapatla bertolak awal sikit after keje. Ari Jumaat aku keje half day, mintak pelepasan awal kuar pukul 2 pm semata mata ada appointment ngn advisor. Bajet En Ali tak jadi jumpa. Erm tadi die emel nak jumpa esok. So harusla stand by dgn methodology nok...Erm tapi tak tau nape malas sangat nie. Ya Allah kuatkanlah semangat hambaMu ini...

By next week seharusnya aku perlu menyiapkan proposal 80%. So aku berada di paras memuaskan bila berjaya menyiapkan 80 percent. Kalo buat last minute mcm taikla jwbnya. Plus ade 2 midterm test after raya cina. Yg open book subjek Toxicology tu tak pela. Bole relaks lagi. Yang paling takut test subjek Dr Salleh. No open book test. Ok fine. So mati kejung la nak baca 4 chapter tu. Sengsaranya. Cepatla berakhir sem ni.

P/s: Jom iron baju pastu tido...

0 Kata-Kata Inspirasi:

Thursday, February 11, 2010

Kemalasan


Aku berjaya mencari peruntukan untuk membayar bil broadband. Huhu...

Tapi yg sakit hati kene caj RM10 sebab aktifkan balik tenet setelah sekian lama di suspend. Erm whatever la...

Tapi tenet lembab cm siput gak. Hampas.

Erm malam ni terasa malas untuk buat ape-ape melainkan bersenang lenang. Selalunya aku akan cube spend masa aku tuk cari idea buat research proposal or buat ape2 yg patut berkaitan dgn study. Waktu malam jela ada masa pon kan. Tapi arini rasa sangat malas and mengantuk. Mood nak balik kg pon semakin terasa. Rindu kat mak, ayah, opah, bip and debab. Angah tak balik kot. Terasa kanak-kanak plak bile ckp gaya mcm nie. Huhu...

Esok ingatkan dapatla bertolak awal sikit after keje. Ari Jumaat aku keje half day, mintak pelepasan awal kuar pukul 2 pm semata mata ada appointment ngn advisor. Bajet En Ali tak jadi jumpa. Erm tadi die emel nak jumpa esok. So harusla stand by dgn methodology nok...Erm tapi tak tau nape malas sangat nie. Ya Allah kuatkanlah semangat hambaMu ini...

By next week seharusnya aku perlu menyiapkan proposal 80%. So aku berada di paras memuaskan bila berjaya menyiapkan 80 percent. Kalo buat last minute mcm taikla jwbnya. Plus ade 2 midterm test after raya cina. Yg open book subjek Toxicology tu tak pela. Bole relaks lagi. Yang paling takut test subjek Dr Salleh. No open book test. Ok fine. So mati kejung la nak baca 4 chapter tu. Sengsaranya. Cepatla berakhir sem ni.

P/s: Jom iron baju pastu tido...

0 comments on "Kemalasan"

Disable Right Click