Followers

Tuesday, December 23, 2014

Cuti-Cuti Malaysia Di Musim Tengkujuh



Sempena akhir tahun ni mesti ramai yang apply cuti untuk spend quality time dengan family. Kerja kerja jugak tapi masa dengan family jangan diabaikan. Saya dah apply cuti start Krismas sampai New Year. Hopefully bos tak banyak bunyi. Nak balas dendam jerit payah penat lelah handle kelas masa short semester. 


Before new semester start, I nak enjoy puas-puas dulu. Lately banyak sangat benda bodoh yang timbul. Kesimpulannya memang orang super annoying ni memang berada di mana-mana. Selagi kita boleh layan kerenah mereka, layankan aje. Tapi rasanya memang tak lama nak stay kat company ni. Tak lama lagi confirm angkat kaki jugak. Kita hold dulu story yang ni.


Erm plan nak pergi mana ye ditambah dengan cuaca yang tak menentu skang ni. Ipoh dari pagi semalam hujan non stop sampai saat ni. Hopefully ibu dengan walid dapat bawak Mia pergi somewhere untuk spend masa together. 


Jadi ke tidak planning saya??
Tunggu next entry.
Okbai.



0 Kata-Kata Inspirasi:

Tuesday, December 23, 2014

Cuti-Cuti Malaysia Di Musim Tengkujuh




Sempena akhir tahun ni mesti ramai yang apply cuti untuk spend quality time dengan family. Kerja kerja jugak tapi masa dengan family jangan diabaikan. Saya dah apply cuti start Krismas sampai New Year. Hopefully bos tak banyak bunyi. Nak balas dendam jerit payah penat lelah handle kelas masa short semester. 


Before new semester start, I nak enjoy puas-puas dulu. Lately banyak sangat benda bodoh yang timbul. Kesimpulannya memang orang super annoying ni memang berada di mana-mana. Selagi kita boleh layan kerenah mereka, layankan aje. Tapi rasanya memang tak lama nak stay kat company ni. Tak lama lagi confirm angkat kaki jugak. Kita hold dulu story yang ni.


Erm plan nak pergi mana ye ditambah dengan cuaca yang tak menentu skang ni. Ipoh dari pagi semalam hujan non stop sampai saat ni. Hopefully ibu dengan walid dapat bawak Mia pergi somewhere untuk spend masa together. 


Jadi ke tidak planning saya??
Tunggu next entry.
Okbai.



0 comments on "Cuti-Cuti Malaysia Di Musim Tengkujuh"

Disable Right Click