Followers

Friday, February 07, 2014

Mahu Nyanyi Lagu "The Lazy Song"



Melepak di Hailam Kopitiam keseorangan sementara menunggu husband sampai.
Dah dua hari husband hantar dan amik dari opis.
Menunggu husband pick up bagaikan menunggu bulan jatuh ke riba.
Dah nak dekat pukul 7 mlm kot. 
Habis office hour pukul 5 pm tadi.

Berbekalkan wifi free and laptop mengelakkan dari kebosanan.
Banyak juga idea and knowledge yang saya dapat hasil dari blogwalking tadi.
Dekat opis dah tak boleh nak surf internet sesuka hati sangat.


Esok Sabtu tapi tak berapa nak ceria sebab kene kerja jugak.
Kerja rumah dah banyak yang bertangguh. Dah sakit mata tengok habuk sana sini. Kain tak berlipat. Tak berbasuh. Betapa tak organise-nya hidup minggu ni.

Kalau badan ni boleh menjerit...alahaiii tak tahu nak cakap apa.
I need rest.

Perlukan satu hari tanpa sebarang aktiviti.
Bila??


"Today I don't feel like doing anything....
I just wanna lay in my bed...
Lalala









0 Kata-Kata Inspirasi:

Friday, February 07, 2014

Mahu Nyanyi Lagu "The Lazy Song"




Melepak di Hailam Kopitiam keseorangan sementara menunggu husband sampai.
Dah dua hari husband hantar dan amik dari opis.
Menunggu husband pick up bagaikan menunggu bulan jatuh ke riba.
Dah nak dekat pukul 7 mlm kot. 
Habis office hour pukul 5 pm tadi.

Berbekalkan wifi free and laptop mengelakkan dari kebosanan.
Banyak juga idea and knowledge yang saya dapat hasil dari blogwalking tadi.
Dekat opis dah tak boleh nak surf internet sesuka hati sangat.


Esok Sabtu tapi tak berapa nak ceria sebab kene kerja jugak.
Kerja rumah dah banyak yang bertangguh. Dah sakit mata tengok habuk sana sini. Kain tak berlipat. Tak berbasuh. Betapa tak organise-nya hidup minggu ni.

Kalau badan ni boleh menjerit...alahaiii tak tahu nak cakap apa.
I need rest.

Perlukan satu hari tanpa sebarang aktiviti.
Bila??


"Today I don't feel like doing anything....
I just wanna lay in my bed...
Lalala









0 comments on "Mahu Nyanyi Lagu "The Lazy Song""

Disable Right Click