Followers

Thursday, December 26, 2013

Hari Yang LesuMenjelang hari Khamis badan akan bertambah lesu. Serius pagi tadi rasa malas sangat nak pergi kerja. I need energy booster. Baru rasa penangan beranak sorang. Cannot imagine anak dah berderet and tempat kerja plak jauh dari rumah. Memang skang tengah planning nak cari kerja jauh sikit dari rumah. Jadi balik macam dulu. Nak buat macam mana company ni tidak menjamin masa depan yang cerah. Rasa macam dah penat sangat bersabar dengan itu dan ini.

Planning for next year banyak dalam kepala otak ni. Arghh forget about new year resolution. Kita tak perlu pon letakkan azam hanya pada tahun baru. Tiap hari kene buat azam and semat dalam hati. Semoga tahun depan dipenuhi dengan berita-berita yang mengejutkan. Amin...0 Kata-Kata Inspirasi:

Thursday, December 26, 2013

Hari Yang Lesu
Menjelang hari Khamis badan akan bertambah lesu. Serius pagi tadi rasa malas sangat nak pergi kerja. I need energy booster. Baru rasa penangan beranak sorang. Cannot imagine anak dah berderet and tempat kerja plak jauh dari rumah. Memang skang tengah planning nak cari kerja jauh sikit dari rumah. Jadi balik macam dulu. Nak buat macam mana company ni tidak menjamin masa depan yang cerah. Rasa macam dah penat sangat bersabar dengan itu dan ini.

Planning for next year banyak dalam kepala otak ni. Arghh forget about new year resolution. Kita tak perlu pon letakkan azam hanya pada tahun baru. Tiap hari kene buat azam and semat dalam hati. Semoga tahun depan dipenuhi dengan berita-berita yang mengejutkan. Amin...0 comments on "Hari Yang Lesu"

Disable Right Click