Followers

Wednesday, September 07, 2011

Menjelang 2 Hari



Assalamualaikum dan hai,


Saya kembali lagi setelah 2 3 purnama hari menyepikan diri. Pastu siap private-kan blog lagi. Sorila i hilang macam tu tanpa khabar berita.


Tiba-tiba dapat kekuatan untuk harungi apa yang terjadi. Biaq pi pada stalker yang tak bergaji tu. Entah betol entah tidak dia dapat berita dari blog i ni. Rindu bangat tau nak berblogging.


Lagi 2 hari nak bergelar puan. Perasaan bercampur baur tapi part yg lebih mestilah happy. Akhirnya berjaya juga bersatu dengan kekasih hati. Tiada yang lain. Tipah sumpah bang ....=p


Ketemu lagi untuk siaran langsung majlis pernikahan.



0 Kata-Kata Inspirasi:

Wednesday, September 07, 2011

Menjelang 2 Hari




Assalamualaikum dan hai,


Saya kembali lagi setelah 2 3 purnama hari menyepikan diri. Pastu siap private-kan blog lagi. Sorila i hilang macam tu tanpa khabar berita.


Tiba-tiba dapat kekuatan untuk harungi apa yang terjadi. Biaq pi pada stalker yang tak bergaji tu. Entah betol entah tidak dia dapat berita dari blog i ni. Rindu bangat tau nak berblogging.


Lagi 2 hari nak bergelar puan. Perasaan bercampur baur tapi part yg lebih mestilah happy. Akhirnya berjaya juga bersatu dengan kekasih hati. Tiada yang lain. Tipah sumpah bang ....=p


Ketemu lagi untuk siaran langsung majlis pernikahan.



0 comments on "Menjelang 2 Hari"

Disable Right Click