Followers

Wednesday, September 21, 2011

Episod KL-Seremban



Harini hari ke 2 saya berulang alik dari KL ke Seremban. Baru sehari ulang alik saya dah mengadu kat B, penat kaw-kaw. Bila malam saya dah malas nak involve dengan aktiviti lain. Tettts!!

Saya akan bangun pagi pukul 6. Bertolak dari rumah sebelum pukul 7. So saya takkan terkejar-kejar semasa drive. Stress jugak hari-hari kene travel macam ni. Tak tahu smpai bila mampu bertahan. B pesan kalau terlalu penat, tak payah balik rumah. Saya bole tumpang tido dengan Akma Amon.

Syukur dapat B yang sangat memahami. Love u B... =)

Bila dah kawen macam-macam perkara sweet berlaku. Perbuatan memang tak sama dengan perkataan. B jenis yang tak reti nak luahkan sayang. Tapi saya bole nampak dari perbuatan. Oh rindu suami... *muntah uolsss*


Buat masa ni kami tinggal di rumah arwah mak B. Ada Kak Lina, Yayah dan Laily. Kami tak berkesempatan untuk tinggal berdua lagi. Insya Allah hujung bulan ni dah boleh dapat kunci Sendayan. Rutin sebagai isteri pun saya tak betol-betol rasai. Dah seminggu lebih kawin, percaya atau tak, saya tak pernah masak lagi untuk B. Selalu makan kat luar.


Pagi tadi rasa bersalah sebab saya tak sempat nak iron-kan baju B. Alahai....kesian plak bila teringat...

Tak sabar nak jalani rutin berdua.... =)











1 Kata-Kata Inspirasi:

Liyana said...

sy dh dekat 3 bulan kawen pun belum dpt duduk bdua dgn suami lg :( sorg kl sorg semban, sobb..sobb

Wednesday, September 21, 2011

Episod KL-Seremban




Harini hari ke 2 saya berulang alik dari KL ke Seremban. Baru sehari ulang alik saya dah mengadu kat B, penat kaw-kaw. Bila malam saya dah malas nak involve dengan aktiviti lain. Tettts!!

Saya akan bangun pagi pukul 6. Bertolak dari rumah sebelum pukul 7. So saya takkan terkejar-kejar semasa drive. Stress jugak hari-hari kene travel macam ni. Tak tahu smpai bila mampu bertahan. B pesan kalau terlalu penat, tak payah balik rumah. Saya bole tumpang tido dengan Akma Amon.

Syukur dapat B yang sangat memahami. Love u B... =)

Bila dah kawen macam-macam perkara sweet berlaku. Perbuatan memang tak sama dengan perkataan. B jenis yang tak reti nak luahkan sayang. Tapi saya bole nampak dari perbuatan. Oh rindu suami... *muntah uolsss*


Buat masa ni kami tinggal di rumah arwah mak B. Ada Kak Lina, Yayah dan Laily. Kami tak berkesempatan untuk tinggal berdua lagi. Insya Allah hujung bulan ni dah boleh dapat kunci Sendayan. Rutin sebagai isteri pun saya tak betol-betol rasai. Dah seminggu lebih kawin, percaya atau tak, saya tak pernah masak lagi untuk B. Selalu makan kat luar.


Pagi tadi rasa bersalah sebab saya tak sempat nak iron-kan baju B. Alahai....kesian plak bila teringat...

Tak sabar nak jalani rutin berdua.... =)











1 comments on "Episod KL-Seremban"

Liyana on September 21, 2011 at 5:02 PM said...

sy dh dekat 3 bulan kawen pun belum dpt duduk bdua dgn suami lg :( sorg kl sorg semban, sobb..sobb

Disable Right Click