Followers

Monday, August 10, 2015

Bekerjaya Dari Rumah



Assalamualaikum dan hello everybody,

Gila rindu nak berblogging and blog walking. Dah lama tak update story diri sendiri and baca story blogger yang lain. Sumpah takda masa nak bukak laptop macam dulu. Dulu boleh la curi-curi update masa kat opis. Now dah fulltime kat rumah tak boleh nak on laptop langsung. Kalau bukak depan Mia confirm dia suruh bukak video Jenab. Kihkih...


Oh now officially dah duduk kembali ke pangkal jalan di Seremban. Kembali menjadi rutin isteri sepenuh masa bukan separuh masa macam dulu. Jaga 2 orang anak-anak yang banyak kerenah and ragam, especially Mia. Sufiya bila dah makin besar dia makin baik dan memahami. Dah tak banyak ragam macam masa dalam pantang dulu. Alhamdullilah. Saya tinggal je dia, and membebel sorang-sorang. Bila dah letih sangat kadang-kadang tertido sendiri.


Macam mana jaga anak 2 orang yang masih kecil?? Huhu kadang-kadang smooth je. Kadang-kadang rasa nak jadi incredible hulk. Sini nangis sana nangis. Sumpah pening. Time nak masak memang kene buat kerja macam lipas kudung. Zaas sana sini. Belum lagi start betol2 home business ni. Hp buat hal. Sabo jela. Macam mana nak buat marketing. Ni pon lepas campak-campak tetiba bole ON. Kang mesti terpadam balik. Terpaksa la beli hp baru. Haishh membazir.


Okla tunggu husband nak bawak anak pegi check up. By the way jangan lupa like and follow de'nawalicious kat facebook and instagram ye. Especially untuk orang Seremban dan sekitarnya. Ada servis terbaik untuk anda.


Bye~



2 Kata-Kata Inspirasi:

Cik Kumbang said...

semua sedap2 kat ig tu hihi

http://kumbangmerahbintikhitam.blogspot.my

Fardilla Fawzi said...

Hihi tksh... jgn lupe follow ye :)

Monday, August 10, 2015

Bekerjaya Dari Rumah




Assalamualaikum dan hello everybody,

Gila rindu nak berblogging and blog walking. Dah lama tak update story diri sendiri and baca story blogger yang lain. Sumpah takda masa nak bukak laptop macam dulu. Dulu boleh la curi-curi update masa kat opis. Now dah fulltime kat rumah tak boleh nak on laptop langsung. Kalau bukak depan Mia confirm dia suruh bukak video Jenab. Kihkih...


Oh now officially dah duduk kembali ke pangkal jalan di Seremban. Kembali menjadi rutin isteri sepenuh masa bukan separuh masa macam dulu. Jaga 2 orang anak-anak yang banyak kerenah and ragam, especially Mia. Sufiya bila dah makin besar dia makin baik dan memahami. Dah tak banyak ragam macam masa dalam pantang dulu. Alhamdullilah. Saya tinggal je dia, and membebel sorang-sorang. Bila dah letih sangat kadang-kadang tertido sendiri.


Macam mana jaga anak 2 orang yang masih kecil?? Huhu kadang-kadang smooth je. Kadang-kadang rasa nak jadi incredible hulk. Sini nangis sana nangis. Sumpah pening. Time nak masak memang kene buat kerja macam lipas kudung. Zaas sana sini. Belum lagi start betol2 home business ni. Hp buat hal. Sabo jela. Macam mana nak buat marketing. Ni pon lepas campak-campak tetiba bole ON. Kang mesti terpadam balik. Terpaksa la beli hp baru. Haishh membazir.


Okla tunggu husband nak bawak anak pegi check up. By the way jangan lupa like and follow de'nawalicious kat facebook and instagram ye. Especially untuk orang Seremban dan sekitarnya. Ada servis terbaik untuk anda.


Bye~



2 comments on "Bekerjaya Dari Rumah"

Cik Kumbang on November 6, 2015 at 11:10 AM said...

semua sedap2 kat ig tu hihi

http://kumbangmerahbintikhitam.blogspot.my

Fardilla Fawzi on November 13, 2015 at 8:39 AM said...

Hihi tksh... jgn lupe follow ye :)

Disable Right Click