Followers

Friday, May 01, 2015

Menuju 38 Minggu



Salam semua,

Dah nak masuk fasa 38 minggu. Mood menulis blog nampaknya semakin ke laut. Kalau masa Mia dulu masuk 38 minggu dah kene get ready. Kali ni pun saya amik pendekatan yang sama. Everything semua dah ready. Tunggu adik bagi signal nak keluar je.

Akhir-akhir trimester ni banyak nau dugaan datang. Tapi kuatkan hati semoga ada kemudahan yang akan saya dapat nanti. Nama pun kehidupan. Susah senang sakit semua kene harungi juga selagi masih bernafas. Allah ada tempat mengadu. 

Doakan saya selamat melahirkan ye kawan-kawan semua. Takda apa yang lebih penting dapat melihat adik yang lahir dengan sempurna dan sihat. Walaupun hati berdegup kencang tiap masa menanti tanda turun, tapi macam saya cakap tadi la...sampai masa memang kita kene harungi sakit nak bersalin tu. Positifkan diri.



Semoga semua dipermudahkan. Amin




0 Kata-Kata Inspirasi:

Friday, May 01, 2015

Menuju 38 Minggu




Salam semua,

Dah nak masuk fasa 38 minggu. Mood menulis blog nampaknya semakin ke laut. Kalau masa Mia dulu masuk 38 minggu dah kene get ready. Kali ni pun saya amik pendekatan yang sama. Everything semua dah ready. Tunggu adik bagi signal nak keluar je.

Akhir-akhir trimester ni banyak nau dugaan datang. Tapi kuatkan hati semoga ada kemudahan yang akan saya dapat nanti. Nama pun kehidupan. Susah senang sakit semua kene harungi juga selagi masih bernafas. Allah ada tempat mengadu. 

Doakan saya selamat melahirkan ye kawan-kawan semua. Takda apa yang lebih penting dapat melihat adik yang lahir dengan sempurna dan sihat. Walaupun hati berdegup kencang tiap masa menanti tanda turun, tapi macam saya cakap tadi la...sampai masa memang kita kene harungi sakit nak bersalin tu. Positifkan diri.



Semoga semua dipermudahkan. Amin




0 comments on "Menuju 38 Minggu"

Disable Right Click