Followers

Tuesday, August 19, 2014

Sepi Seorang Perindu



Sudah lebih kurang 10 hari tak jumpa husband.
Sumpah rindu gila.
Sejak dah pindah Ipoh, memang PJJ dah menjadi rutin kami.
Husband masih ada kerja di Seremban.
Kerja kat Ipoh dah lama setel.


Tapi kesian sebab kene tipu dengan manusia hantu.
Oh tak kisahla bukan husband sorang yang selalu kene tipu.
Abis semua orang dia tipu kan.
Semoga Allah membalas segala perbuatannya.
Mungkin sekarang dia senang bersenang lenang di atas kesusahan orang lain.
Saya percaya suatu hari nanti Allah akan balas balik segala kejahatan yang dia telah buat.
Tapi yang pasti segala rahsia dia, kita dah tahu.
Senyum lebar.
=)


So skang kerja banyak tertumpu di Seremban.
Kerja kat Ipoh belum start ni dalam masa terdekat ni.
Dalam 2 minggu sekali or seminggu sekali husband balik Ipoh tengok pada keadaan.
Bila duduk dengan family, takdalah rasa boring sangat bila kene tinggal.
Tapi kesian dekat husband sebab kat sana kene urus diri sendiri.
Selalu ada saya kan, walaupun kadang-kadang tak masak pun...=p


Kalau Mia dah besar sikit confirm weekend je I dah balik Seremban.
Sabtu Ahad dah cuti kan.
Mia kecik lagi tak berani lagi nak travel berdua dengan dia.
Buatnya mengamuk taknak duduk dalam car seat, tak berani nak benti tepi highway..


Haritu pukul 3 pagi husband whatsapp cakap rindu...
alahai bangun tido terus melting gila.
Bila nak jumpa ni..
Counting the days.......
Kata minggu ni nak balik....
Ibu and Mia miss you...

Semoga ikatan kasih sayang ini makin utuh dari hari ke hari....
Amin




Miss the three of us together....






Bila walid nak jumpa kita ni???





0 Kata-Kata Inspirasi:

Tuesday, August 19, 2014

Sepi Seorang Perindu




Sudah lebih kurang 10 hari tak jumpa husband.
Sumpah rindu gila.
Sejak dah pindah Ipoh, memang PJJ dah menjadi rutin kami.
Husband masih ada kerja di Seremban.
Kerja kat Ipoh dah lama setel.


Tapi kesian sebab kene tipu dengan manusia hantu.
Oh tak kisahla bukan husband sorang yang selalu kene tipu.
Abis semua orang dia tipu kan.
Semoga Allah membalas segala perbuatannya.
Mungkin sekarang dia senang bersenang lenang di atas kesusahan orang lain.
Saya percaya suatu hari nanti Allah akan balas balik segala kejahatan yang dia telah buat.
Tapi yang pasti segala rahsia dia, kita dah tahu.
Senyum lebar.
=)


So skang kerja banyak tertumpu di Seremban.
Kerja kat Ipoh belum start ni dalam masa terdekat ni.
Dalam 2 minggu sekali or seminggu sekali husband balik Ipoh tengok pada keadaan.
Bila duduk dengan family, takdalah rasa boring sangat bila kene tinggal.
Tapi kesian dekat husband sebab kat sana kene urus diri sendiri.
Selalu ada saya kan, walaupun kadang-kadang tak masak pun...=p


Kalau Mia dah besar sikit confirm weekend je I dah balik Seremban.
Sabtu Ahad dah cuti kan.
Mia kecik lagi tak berani lagi nak travel berdua dengan dia.
Buatnya mengamuk taknak duduk dalam car seat, tak berani nak benti tepi highway..


Haritu pukul 3 pagi husband whatsapp cakap rindu...
alahai bangun tido terus melting gila.
Bila nak jumpa ni..
Counting the days.......
Kata minggu ni nak balik....
Ibu and Mia miss you...

Semoga ikatan kasih sayang ini makin utuh dari hari ke hari....
Amin




Miss the three of us together....






Bila walid nak jumpa kita ni???





0 comments on "Sepi Seorang Perindu"

Disable Right Click