Followers

Monday, October 13, 2014

Short Sem! I Need Vacation!



Hari ini merupakan minggu pertama semester baru bermula.
Short semester plak tu.
Timetable saya memang pack macam sardin.
Isnin sampai Jumaat memang penuh dengan kelas.
Paling sadis Rabu hingga Jumaat 830-530 petang.
Praktikal kelas.
Kesian sangat dengan diri sendiri.

Positifkan diri je.
Takpe Fardilla sampai 5 Disember je pon ko nak muntah bagai dengan kelas.
Lepas tu students dah exam and boleh amik leave lama sikit nak pergi vacation.
Vacation la sangat.
Sumpah memang dah lama tak merasa pergi bercuti lama-lama bawak Mia jalan-jalan.
Nak bawak pergi mandi swimming pool.
Hopefully kali ni punya hasrat akan terlaksana.
Lump terus untuk birthday Mia and anniversarry...



Ok nak sambung buat kerja.
Market list..purchasing semua atas bahu sendiri.
Moga saya tabah!



P/s: Sambil-sambil tu nak google nak pergi tenangkan jiwa kat mana ye??






0 Kata-Kata Inspirasi:

Monday, October 13, 2014

Short Sem! I Need Vacation!




Hari ini merupakan minggu pertama semester baru bermula.
Short semester plak tu.
Timetable saya memang pack macam sardin.
Isnin sampai Jumaat memang penuh dengan kelas.
Paling sadis Rabu hingga Jumaat 830-530 petang.
Praktikal kelas.
Kesian sangat dengan diri sendiri.

Positifkan diri je.
Takpe Fardilla sampai 5 Disember je pon ko nak muntah bagai dengan kelas.
Lepas tu students dah exam and boleh amik leave lama sikit nak pergi vacation.
Vacation la sangat.
Sumpah memang dah lama tak merasa pergi bercuti lama-lama bawak Mia jalan-jalan.
Nak bawak pergi mandi swimming pool.
Hopefully kali ni punya hasrat akan terlaksana.
Lump terus untuk birthday Mia and anniversarry...



Ok nak sambung buat kerja.
Market list..purchasing semua atas bahu sendiri.
Moga saya tabah!



P/s: Sambil-sambil tu nak google nak pergi tenangkan jiwa kat mana ye??






0 comments on "Short Sem! I Need Vacation!"

Disable Right Click