Followers

Monday, June 29, 2009

Kempunan

Kempunan??

Apa yang aku kempunan kan???

Aku still tidak berpeluang tuk tgk movie Transformer. Sangat sedih. Harap En.Azli dapat memenuhi permintaan aku nie. En. Azli dah tgk citer tu 2 kali. Sangat tidak aci kan. Kesian kat saya. =(

p/s: En. Azli, please take note....

=)

Semakin lama kenal ngn En.Azli, die semakin menyenangkan and mengembirakan hati ni,

Saya sangat bertuah sebab di beri peluang untuk mengenali seorang lelaki seperti En. Azli,

Istilah gado,perang,perang dingin takda dalam kamus hubungan kitaorg,

Nape la sy tak jmpe En. Azli dari dulu lagi,

Mesti hidup sy tak sengsara mcm dulu,

Watever pon mesti ade hikmah di sebalik sume yang berlaku,

Aku bersyukur,

Love him so much~

p/s- fardilla is singing happy-happy...lalalala~

Friday, June 26, 2009

Tidak Sabar

Tidak sabar rasenyer nak tunggu Ahad nie. Sebab saya akan berjumpa dengan En.Azli. Dah rindu sangat kat die.

Ahad ni plan nk tgk baby kak yati (wife kpd abg lan iaitu kwn En.Azli). Huhu akan membuatkan aku teruja and tidak sabar nak kahwin...Haha

Pastu apa lagi , nak tgk Transformer bersama-sama dengan anak buah En.Azli yang tersayang- Baby, Adha, Amer and Waiz. Masa tu maybe akan terasa seperti dah jadi ibu kepada 4 orang anak plak. Haha...Rindu kat baby. Seronok melayan segala kerenah diorang.

Tunggu jela laporan seterusnya dari saya ye~

Da~

Wednesday, June 24, 2009

Hepi BesDay BaBe...


Today is akma's birthday. So I would like to take this opportunity to wish "hepi besday to you". May all your dreams come true. Love You.

Seingat aku, setiap kali 24 June kitaorang tak penah ade bersama. Sebab masa belaja dulu stat bulan Mei jer dah stat cuti sem. So tak ade peluang la nak celebrate besday akma. Sigh~


Tuesday, June 23, 2009

Hope

Emm semester hampir nk bukak. Aku semakin berdebar dan mula rase ragu-ragu. Sebab untuk semester yang akan datang aku perlu mengajar subjek Food and Beverage Service Skills 2. Sume praktikal takda lagi teori. Teori sume dah di ajar sem lepas. Masalahnye sekarang, bole ker pelajar aku ni serius dalam kelas dan buat kerja dengan bersungguh-sungguh.

Untuk subjek nie mereka perlu untuk serve guest yang betul-betul. Macam aku pernah blaja dulu masa semester 2. Kelas serving En Megat. Aku ingat lagi. Cuak gile masa kene serve guest betul-betul ikut protokol mcm kat hotel. Macam seorang yg profesional walaupon masa tu budak baru belajar. So kene la fokus and tak bole main-main. Kedatangan pon sangat superb. Tak penah ponteng.

Bole ke pelajar aku memberi komitmen yang bagus untuk subjek ini. Sebab aku dah tau sangat perangai mereka ni. Kurang fokus dan kurang menunjukkan kesungguhan. Ade segelintir yang macam tu. Aku harap keajaiban akan berlaku. Dan Allah akan kurniakan aku kekuatan tuk aku menghadapi apa sahaja kemungkinan.

So now have to plan ape yang perlu ditekankan.

Monday, June 22, 2009

Sumething Special

Walaupon birthday aku dah lama berlalu. Aku terlupa nak post kan sumething yang special yang diberi oleh En. Azli. Aku tak penah dapat hadiah dari pakwe aku sebelum ni. Aku sangat teruja terima hadiah ni dari En.Azli.

En.Azli la orang pertama yang bagi aku hadiah yang sangat bermakna kat aku. Tak penah terima hadiah sespecial macam ini. Thanks to En. Azli. I love you so much. Bukan sebab awak bagi hadiah nie sy syg awk. Walaupon awk tak bagi saya ape-ape, sy tetap akan sayang awk jgk sampai bile-bile. (jangan muntah plak bile dgr pengakuan aku ni, jiwang sekejap)

p/s: still penuh lagi, sebab syg gile nak pakai...

Muzium??




Sabtu yang lepas mak, ayah and bip datang ke Shah Alam. Sempat la kitaorang gi melawat ke Muzium Negara. Ni la first time aku pegi ke muzium walaupon banyak kali aku lalu di depan muzium tu. Huhu...teruknyer.

Akhirnya berpeluang aku menjejakkan kaki di muzium tu. Bile di tanye sronok kah?? Huhu sukar nak di jawab soalan cepu gangsa tu. No komen. Nama pon muzium, penuh dengan sejarah. Tapi banyak knowledge yang bole kita dapat.

Lepas jer gi muzium mak aku tergerak hati nak gi Nilai plak. Takda dalam planning pon. Ala tak jauh pon KL ke Nilai. So trus la pegi Nilai. Masa tu dalam lebih kurang pukul 3. Dalam lebih kurang 3.30 p.m aku pon sampai la kat Nilai.

Sempat la famili aku jumpa ngn famili En. Azli yang kebetulan masa tu pon gi shopping kat Nilai jgk. Tu pon sekejap sgt jmpa. Sbb masa tu kitaorang da puas memborong. Dah nak balik pon masa tu. Walaupon kejap at least aku dapat jmpa En. Azli. Hehe...

Da~

Mature?

Adakah anda mempunyai sikap yang matang?

Adakah anda berperangai seperti budak-budak?

Watever pon I'm trying to be matured and not too childish.

Nak pikir bende-bende yang remeh yang boleh semakkan kepala otak. Nonsense jer.

So skg nie buat je perkara yang anda rasekan baik. Ikut la gerak hati yang tidak akan merugikan diri sendiri.

Yang lebih penting masing-masing tau ape yang terbaik untuk diri sendiri.





SiKaP

Sikap @ perangai @ attitude tu la antara words yang boleh dikategorikan sama ngn mksud sikap yang ingin aku perkatakan pagi ni.

Kenapa setiap manusia mempunyai sikap yang berbeza? Kerana secara fitrahnya manusia nie dilahirkan ke dunia dalam keadaan yang berbeza. Even walaupon seseorang itu kembar tapi secara rohani die memang totally different dengan si kembar die.

Kenapa aku bercakap mengenai sikap??

Pada pandangan aku sikap nie sangat penting untuk membentuk diri yang positif. Kenapa sekarang ni aku di kelilingi manusia yang mempunyai sikap yang menjengkelkan dan meloyakan.

Mungkin aku pon mempuyai sikap yang tidak disenangi orang lain. Tapi aku takkan buat perangai bodoh kalo orang tu yang memulakan dulu.

Now aku perlu berdamping ngn manusia yang positif. Perlu nyah hapuskan manusia-manusia yang bersikap negatif.

TQ~

Friday, June 19, 2009

ConFuSed

Tomorrow is THAT DAY....

I'm gonna be a student again??

Happy??

Worry??

Confused??

I really don't understand what is my feeling now.

I suppose to be happy right?

Sigh~




Thursday, June 18, 2009

Geram

Baru tadi aku post pasal memaafkan. Huhu camner nak memaafkan kalo perangai tu dah mejengkelkan sume orang. Sabar jela.

Sume benda nak bagus. Tapi ape contribution ko. Asik mengharapkan orang lain. Tapi diri sendiri taknak belajar. Bole plak gi merayap dan bersenang-lenang. Memang aku tak bole nak buat ape. Tapi harap dapat sedar diri sebelum aku bunuh ko ngn pisau.


p/s: aku dalam musim tidak terkawal~

Maaf

Mungkin sudah tiba masa untuk aku memaafkan. Kita cuma insan biasa di dunia ini. Siapalah kita untuk menghukum sesiapa. Hanya Allah saja yang layak untuk memberi pembalasan kepada sesiapa yang dikehendaki.


Tapi mampukah aku untuk memaafkan. Ntahlah. Sigh~

New Handphone

Do i need to purchase a new hp??

Now hp aku nie da semakin tak betul. Selalu sangat ter off sendiri. Baru letak dengan penuh kasih sayang, tgk-tgk dah ter off. Ish apala kan. Ditambah plak ngn housing yg semakin buruk. So perlukah aku membeli hp baru?

Dah hampir setahun lebih aku gunekan hp nie. Da banyak berjasa pon. Mungkin dah tiba masa aku beli hp baru kot. Tapi yang best bateri die still elok lagi. Macam setengah hp bile kiter da gune lame die cpt kong kan. Tapi hp ni still tahan 3 hari walaupon aku malas nak charge.

En. Azli pon asik sibuk cakap nk tukar hp baru. Maybe this is the best time for us to purchase new hp. Haha... Bukan nak yang mahal and canggih-manggih pon. Cukupla sekadar ade 3G supaya aku dan En. Azli bole buat vidoe call. (Free katakan)

Emm ape pon akan di discusskan bersama En. Azli. (Ade ke die nk beli hp 2k, baru pas call td). OMG, emm sabarla ngn kerenah En.Azli nie. Ape pon aku akan pastikan budget kami dlm 5ratus jer. Banyak lagi bende nak gune duitkan..its just hp je pon..


Planning and Preparation

Perlu ke aku bersedia dari sekarang?

Aku pon kurang pasti. Cume takut terlalu awal untuk aku buat plan sebagai persediaan ke arah itu. Tapi mengikut ke dua belah pihak dah bersetuju menetapkan tarikh tersebut sebagai salah satu daripada hari bersejarah untuk aku dan dia.

Apa yang nak dipikirkan?


Sengalnya Cik Fardilla ni. Bulan Jun dah sampai ke penghujung. So apa lagi da bole plan ape yang patutla.

Huh rase macam tak percaya jer????? (Sukati ko la Fardilla)

Wednesday, June 17, 2009

BeST!



Weekend yang lepas, as I told in the previous post, kan aku pulang ke kampung. Sempatla berjumpa ngn Rini and Ida yang hampir 5 tahun tidak berjumpa. Lama gile tak jumpa. Best bile dapat jumpa kawan yang dah lama gile tak jumpa nie.

Rini (berbaju hijau) merupakan kawan aku dari form 1 lagi. Satu kelas dari Form 1 sampai matrik sem 1. Dari dulu sampai skg cmtu la die. Huhu still kecik jugak. Aku jer yang semakin sihat dan membesar @ gemuk. Huhu....

Ida (berbaju putih) merupakan roomate aku di Matrik. Kelas tak sama la. Aku ingat lagi, masa kat Matrik aku selalu menuntut ilmu Math ngn Ida ni. Huhu...

Dalam pic kat atas nie, kt KFC Jusco Ipoh. Sowi korang buat korang tunggu lama. Hope dapat hang out lagi pasni....

Da~

p/s: Misi pasni teringin nk jmpa Dira. Cepat setting bila!!!

Tuesday, June 16, 2009

Fokus

Fokus?

Now saya perlu fokus pada cinta hati saya,

Biarla orang nak cakap saya poyo atau pon ape,

Dia adalah penting bagi saya,

Apa yang dia perlukan, saya akan usaha turutkan walau masa tu saya dalam dilema untuk membuat keputusan,

Kepada sesiapa yang terasa bile saya lebihkan dia daripada orang lain, saya minta maaf sangat-sangat,

Saya tak bermaksud pon, tapi itulah hakikat yang sebenar,

~Harap maklum~




Saturday, June 13, 2009

Waiting....

Em today as usual, is working day,

plus ade student intake,

supposely time camnie aku da sampai umah,

but i still ade di ofis coz belum dpt green lite from head of intake lg tuk balik,

So, i have to wait, wait, and wait,

That why, I curi kesempatan nie tuk update my blog,

Nothing special today,

After keje aku nak balik umah di Ipoh dengan my brother,

Gembira sebab dapat jumpa famili kt kg,

Yg best dapat cuti ari Isnin,

No need to bersesak-sesak ari Ahad tuk balik ke KL,

So, see you on Tuesday la for the new post,

Da~

Friday, June 12, 2009

Swing Mood

Arini pagi-pagi bute lagi aku da terase takda mood @ bad mood. Mungkin disebabkan berita yang disampaikan oleh pakwe aku berkenaan dgan kami. Citer tu berlaku semalam. Semuanya sebab semalam aku jadi macam tak betol arini. Kecewanya rase bile dgr macam tu.

Semalam masing-masing tidak dapat mengawal kekecewaan. Sedihnya rase bile niat murni kami ditahan sehingga ke suatu masa. Bolehkah kami bertahan?? Macam-macam kan. Em ntahla sekarang ni hanya mampu berdoa semoga semuanya berjalan dengan lancar.

Banyaknya halangan dan cabaran yang harus ditempuhi oleh kami berdua. Oh tidak. Huhu....




Monday, June 29, 2009

Kempunan

0 comments
Kempunan??

Apa yang aku kempunan kan???

Aku still tidak berpeluang tuk tgk movie Transformer. Sangat sedih. Harap En.Azli dapat memenuhi permintaan aku nie. En. Azli dah tgk citer tu 2 kali. Sangat tidak aci kan. Kesian kat saya. =(

p/s: En. Azli, please take note....

=)

2 comments
Semakin lama kenal ngn En.Azli, die semakin menyenangkan and mengembirakan hati ni,

Saya sangat bertuah sebab di beri peluang untuk mengenali seorang lelaki seperti En. Azli,

Istilah gado,perang,perang dingin takda dalam kamus hubungan kitaorg,

Nape la sy tak jmpe En. Azli dari dulu lagi,

Mesti hidup sy tak sengsara mcm dulu,

Watever pon mesti ade hikmah di sebalik sume yang berlaku,

Aku bersyukur,

Love him so much~

p/s- fardilla is singing happy-happy...lalalala~

Friday, June 26, 2009

Tidak Sabar

0 comments
Tidak sabar rasenyer nak tunggu Ahad nie. Sebab saya akan berjumpa dengan En.Azli. Dah rindu sangat kat die.

Ahad ni plan nk tgk baby kak yati (wife kpd abg lan iaitu kwn En.Azli). Huhu akan membuatkan aku teruja and tidak sabar nak kahwin...Haha

Pastu apa lagi , nak tgk Transformer bersama-sama dengan anak buah En.Azli yang tersayang- Baby, Adha, Amer and Waiz. Masa tu maybe akan terasa seperti dah jadi ibu kepada 4 orang anak plak. Haha...Rindu kat baby. Seronok melayan segala kerenah diorang.

Tunggu jela laporan seterusnya dari saya ye~

Da~

Wednesday, June 24, 2009

Hepi BesDay BaBe...

0 comments

Today is akma's birthday. So I would like to take this opportunity to wish "hepi besday to you". May all your dreams come true. Love You.

Seingat aku, setiap kali 24 June kitaorang tak penah ade bersama. Sebab masa belaja dulu stat bulan Mei jer dah stat cuti sem. So tak ade peluang la nak celebrate besday akma. Sigh~


Tuesday, June 23, 2009

Hope

0 comments
Emm semester hampir nk bukak. Aku semakin berdebar dan mula rase ragu-ragu. Sebab untuk semester yang akan datang aku perlu mengajar subjek Food and Beverage Service Skills 2. Sume praktikal takda lagi teori. Teori sume dah di ajar sem lepas. Masalahnye sekarang, bole ker pelajar aku ni serius dalam kelas dan buat kerja dengan bersungguh-sungguh.

Untuk subjek nie mereka perlu untuk serve guest yang betul-betul. Macam aku pernah blaja dulu masa semester 2. Kelas serving En Megat. Aku ingat lagi. Cuak gile masa kene serve guest betul-betul ikut protokol mcm kat hotel. Macam seorang yg profesional walaupon masa tu budak baru belajar. So kene la fokus and tak bole main-main. Kedatangan pon sangat superb. Tak penah ponteng.

Bole ke pelajar aku memberi komitmen yang bagus untuk subjek ini. Sebab aku dah tau sangat perangai mereka ni. Kurang fokus dan kurang menunjukkan kesungguhan. Ade segelintir yang macam tu. Aku harap keajaiban akan berlaku. Dan Allah akan kurniakan aku kekuatan tuk aku menghadapi apa sahaja kemungkinan.

So now have to plan ape yang perlu ditekankan.

Monday, June 22, 2009

Sumething Special

0 comments
Walaupon birthday aku dah lama berlalu. Aku terlupa nak post kan sumething yang special yang diberi oleh En. Azli. Aku tak penah dapat hadiah dari pakwe aku sebelum ni. Aku sangat teruja terima hadiah ni dari En.Azli.

En.Azli la orang pertama yang bagi aku hadiah yang sangat bermakna kat aku. Tak penah terima hadiah sespecial macam ini. Thanks to En. Azli. I love you so much. Bukan sebab awak bagi hadiah nie sy syg awk. Walaupon awk tak bagi saya ape-ape, sy tetap akan sayang awk jgk sampai bile-bile. (jangan muntah plak bile dgr pengakuan aku ni, jiwang sekejap)

p/s: still penuh lagi, sebab syg gile nak pakai...

Muzium??

0 comments



Sabtu yang lepas mak, ayah and bip datang ke Shah Alam. Sempat la kitaorang gi melawat ke Muzium Negara. Ni la first time aku pegi ke muzium walaupon banyak kali aku lalu di depan muzium tu. Huhu...teruknyer.

Akhirnya berpeluang aku menjejakkan kaki di muzium tu. Bile di tanye sronok kah?? Huhu sukar nak di jawab soalan cepu gangsa tu. No komen. Nama pon muzium, penuh dengan sejarah. Tapi banyak knowledge yang bole kita dapat.

Lepas jer gi muzium mak aku tergerak hati nak gi Nilai plak. Takda dalam planning pon. Ala tak jauh pon KL ke Nilai. So trus la pegi Nilai. Masa tu dalam lebih kurang pukul 3. Dalam lebih kurang 3.30 p.m aku pon sampai la kat Nilai.

Sempat la famili aku jumpa ngn famili En. Azli yang kebetulan masa tu pon gi shopping kat Nilai jgk. Tu pon sekejap sgt jmpa. Sbb masa tu kitaorang da puas memborong. Dah nak balik pon masa tu. Walaupon kejap at least aku dapat jmpa En. Azli. Hehe...

Da~

Mature?

0 comments
Adakah anda mempunyai sikap yang matang?

Adakah anda berperangai seperti budak-budak?

Watever pon I'm trying to be matured and not too childish.

Nak pikir bende-bende yang remeh yang boleh semakkan kepala otak. Nonsense jer.

So skg nie buat je perkara yang anda rasekan baik. Ikut la gerak hati yang tidak akan merugikan diri sendiri.

Yang lebih penting masing-masing tau ape yang terbaik untuk diri sendiri.





SiKaP

0 comments
Sikap @ perangai @ attitude tu la antara words yang boleh dikategorikan sama ngn mksud sikap yang ingin aku perkatakan pagi ni.

Kenapa setiap manusia mempunyai sikap yang berbeza? Kerana secara fitrahnya manusia nie dilahirkan ke dunia dalam keadaan yang berbeza. Even walaupon seseorang itu kembar tapi secara rohani die memang totally different dengan si kembar die.

Kenapa aku bercakap mengenai sikap??

Pada pandangan aku sikap nie sangat penting untuk membentuk diri yang positif. Kenapa sekarang ni aku di kelilingi manusia yang mempunyai sikap yang menjengkelkan dan meloyakan.

Mungkin aku pon mempuyai sikap yang tidak disenangi orang lain. Tapi aku takkan buat perangai bodoh kalo orang tu yang memulakan dulu.

Now aku perlu berdamping ngn manusia yang positif. Perlu nyah hapuskan manusia-manusia yang bersikap negatif.

TQ~

Friday, June 19, 2009

ConFuSed

0 comments
Tomorrow is THAT DAY....

I'm gonna be a student again??

Happy??

Worry??

Confused??

I really don't understand what is my feeling now.

I suppose to be happy right?

Sigh~




Thursday, June 18, 2009

Geram

0 comments
Baru tadi aku post pasal memaafkan. Huhu camner nak memaafkan kalo perangai tu dah mejengkelkan sume orang. Sabar jela.

Sume benda nak bagus. Tapi ape contribution ko. Asik mengharapkan orang lain. Tapi diri sendiri taknak belajar. Bole plak gi merayap dan bersenang-lenang. Memang aku tak bole nak buat ape. Tapi harap dapat sedar diri sebelum aku bunuh ko ngn pisau.


p/s: aku dalam musim tidak terkawal~

Maaf

0 comments
Mungkin sudah tiba masa untuk aku memaafkan. Kita cuma insan biasa di dunia ini. Siapalah kita untuk menghukum sesiapa. Hanya Allah saja yang layak untuk memberi pembalasan kepada sesiapa yang dikehendaki.


Tapi mampukah aku untuk memaafkan. Ntahlah. Sigh~

New Handphone

0 comments
Do i need to purchase a new hp??

Now hp aku nie da semakin tak betul. Selalu sangat ter off sendiri. Baru letak dengan penuh kasih sayang, tgk-tgk dah ter off. Ish apala kan. Ditambah plak ngn housing yg semakin buruk. So perlukah aku membeli hp baru?

Dah hampir setahun lebih aku gunekan hp nie. Da banyak berjasa pon. Mungkin dah tiba masa aku beli hp baru kot. Tapi yang best bateri die still elok lagi. Macam setengah hp bile kiter da gune lame die cpt kong kan. Tapi hp ni still tahan 3 hari walaupon aku malas nak charge.

En. Azli pon asik sibuk cakap nk tukar hp baru. Maybe this is the best time for us to purchase new hp. Haha... Bukan nak yang mahal and canggih-manggih pon. Cukupla sekadar ade 3G supaya aku dan En. Azli bole buat vidoe call. (Free katakan)

Emm ape pon akan di discusskan bersama En. Azli. (Ade ke die nk beli hp 2k, baru pas call td). OMG, emm sabarla ngn kerenah En.Azli nie. Ape pon aku akan pastikan budget kami dlm 5ratus jer. Banyak lagi bende nak gune duitkan..its just hp je pon..


Planning and Preparation

1 comments
Perlu ke aku bersedia dari sekarang?

Aku pon kurang pasti. Cume takut terlalu awal untuk aku buat plan sebagai persediaan ke arah itu. Tapi mengikut ke dua belah pihak dah bersetuju menetapkan tarikh tersebut sebagai salah satu daripada hari bersejarah untuk aku dan dia.

Apa yang nak dipikirkan?


Sengalnya Cik Fardilla ni. Bulan Jun dah sampai ke penghujung. So apa lagi da bole plan ape yang patutla.

Huh rase macam tak percaya jer????? (Sukati ko la Fardilla)

Wednesday, June 17, 2009

BeST!

1 comments


Weekend yang lepas, as I told in the previous post, kan aku pulang ke kampung. Sempatla berjumpa ngn Rini and Ida yang hampir 5 tahun tidak berjumpa. Lama gile tak jumpa. Best bile dapat jumpa kawan yang dah lama gile tak jumpa nie.

Rini (berbaju hijau) merupakan kawan aku dari form 1 lagi. Satu kelas dari Form 1 sampai matrik sem 1. Dari dulu sampai skg cmtu la die. Huhu still kecik jugak. Aku jer yang semakin sihat dan membesar @ gemuk. Huhu....

Ida (berbaju putih) merupakan roomate aku di Matrik. Kelas tak sama la. Aku ingat lagi, masa kat Matrik aku selalu menuntut ilmu Math ngn Ida ni. Huhu...

Dalam pic kat atas nie, kt KFC Jusco Ipoh. Sowi korang buat korang tunggu lama. Hope dapat hang out lagi pasni....

Da~

p/s: Misi pasni teringin nk jmpa Dira. Cepat setting bila!!!

Tuesday, June 16, 2009

Fokus

0 comments
Fokus?

Now saya perlu fokus pada cinta hati saya,

Biarla orang nak cakap saya poyo atau pon ape,

Dia adalah penting bagi saya,

Apa yang dia perlukan, saya akan usaha turutkan walau masa tu saya dalam dilema untuk membuat keputusan,

Kepada sesiapa yang terasa bile saya lebihkan dia daripada orang lain, saya minta maaf sangat-sangat,

Saya tak bermaksud pon, tapi itulah hakikat yang sebenar,

~Harap maklum~




Saturday, June 13, 2009

Waiting....

0 comments
Em today as usual, is working day,

plus ade student intake,

supposely time camnie aku da sampai umah,

but i still ade di ofis coz belum dpt green lite from head of intake lg tuk balik,

So, i have to wait, wait, and wait,

That why, I curi kesempatan nie tuk update my blog,

Nothing special today,

After keje aku nak balik umah di Ipoh dengan my brother,

Gembira sebab dapat jumpa famili kt kg,

Yg best dapat cuti ari Isnin,

No need to bersesak-sesak ari Ahad tuk balik ke KL,

So, see you on Tuesday la for the new post,

Da~

Friday, June 12, 2009

Swing Mood

0 comments
Arini pagi-pagi bute lagi aku da terase takda mood @ bad mood. Mungkin disebabkan berita yang disampaikan oleh pakwe aku berkenaan dgan kami. Citer tu berlaku semalam. Semuanya sebab semalam aku jadi macam tak betol arini. Kecewanya rase bile dgr macam tu.

Semalam masing-masing tidak dapat mengawal kekecewaan. Sedihnya rase bile niat murni kami ditahan sehingga ke suatu masa. Bolehkah kami bertahan?? Macam-macam kan. Em ntahla sekarang ni hanya mampu berdoa semoga semuanya berjalan dengan lancar.

Banyaknya halangan dan cabaran yang harus ditempuhi oleh kami berdua. Oh tidak. Huhu....




Disable Right Click